DOBRODOŠLI U BUDUĆNOST - NA 11. FESTIVAL ZNANOSTI

DOGAĐANJE

datum početka/završetka: 22.04.2013. / 27.04.2013.
vrijeme održavanja: 10 - 21 sat
organizator: Tehnički muzej
voditelj: Marijo Zrna

Novi Festival znanosti od 22. travnja 2013. donosi vam niz interesantnih radionica, predavanja, prezentacija...

 

"Nikada ne mislim o budućnosti - ionako prebrzo dolazi" - govorio je svojedobno veliki Albert Einstein.

Einstein je imao pravo, a to ćete imati priliku i sami spoznati na 11. Festivalu znanosti koji će se tradicionalno održati u Hrvatskoj od 22. do 27. travnja 2013. Šestodnevna manifestacija pružiti će vam jedinstvenu priliku da se uvjerite na praktičan način da znanost može biti jednostavna i pristupačna, a da znanstvenici nisu čudaci koji rade tamo nešto u nekim laboratorijima - već simpatični i pristupačni istraživači koji svoje znanje i ideje ulažu u našu bolju budućnost.

Cilj Festivala znanosti je popularizacija znanosti, a ove se godine Festival održava u čak 11 hrvatskih gradova, od kojih je jedan i Zagreb. Centralna lokacija u Zagrebu je upravo vaš i naš Tehnički muzej u kojem vas od 22. do 27. travnja 2013. očekuje stotinjak zanimljivih, pristupačnih i raznovrsnih sadržaja (izložbe, predavanja, prezentacije, radionice, projekcije filmova...).

Sadržaji su prilagođeni različitim dobnim skupinama, a cjelokupan program događanja u Muzeju možete vidjeti na http://tehnicki-muzej.hr/hr/festival-znanosti/2013/. Isti program, kao i onaj na nacionalnoj razini dostupan je na  www.festivalznanosti.hr.

SVI SADRŽAJI SU BESPLATNI ZA POSJETITELJE

Informacije vezane za program događanja u Tehničkom muzeju molimo na marijo.zrna@tehnicki-muzej.hr

DOBRODOŠLI U BUDUĆNOST!

povratak