GODIŠNJA NAGRADA NIKOLA TESLA

OSTALO

datum početka/završetka: 02.03.2012. / 02.03.2012.

Udruga Nikola Tesla – Genij za budućnost raspisala je natječaj za dodjelu godišnje nagrade

Udruga Nikola Tesla – Genij za budućnost
 
r a s p i s u j e
 
NATJEČAJ
“GODIŠNJA NAGRADA NIKOLA TESLA – GENIJ  ZA  BUDUĆNOST 2012”
 
za
 
 
         I.            Kviz znanja iz fizike i općeg znanja o Nikoli Tesli
 
       II.            Kreativni i inovativni proizvod, uporabni predmet ili suvenir inspiriran likom i djelom Nikole Tesle ili replika Teslinog izuma, koji se ističu jedinstvenim imidžom, funkcionalnošću, kvalitetom te tržišnim prihvaćanjem
 
      III.            Projekt iz područja Teslina proširenog djelovanja:
  • Čista planeta
  • Zaštita okoliša
  • Korištenje novih obnovljivih izvora energije
  • Edukativni projekti o tome kako pobuditi inovativnost i kreativnost svakog pojedinca
  • Edukacija o pripremi svijesti za uspjeh
  • Projekt koji potiče i poziva na toleranciju spolnih, rasnih, religijskih, kulturoloških i socioloških različitosti kao temelja mira u svijetu
  • Kako biti s vlastitom istinom
 
1.                  Natječaj „Godišnja nagrada Nikola Tesla – Genij za budućnost“ otvoren je od 1. veljače do 1. ožujka 2012.
Prvo natjecanje iz Kviza znanja biti će održano 9. ožujka 2012. na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, Prilaz baruna Filipovića 28a, dvorana A 101, s početkom u 17.00 sati.
Finalno natjecanje biti će održano 23. ožujka 2012. na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, Prilaz baruna Filipovića 28a, dvorana A-104, s početkom u 17.00 sati.
2.                  Kandidati su obavezni na Natječaj „Godišnja nagrada Nikola Tesla – Genij za budućnost“ dostaviti prijavnicu (vrijedi za sve tri kategorije). Za kategoriju II. i III. kandidati su obavezni uplatiti kotizaciju u iznosu od 150,00 kuna na račun Udruges naznačenom kategorijom na uplatnici (KA-2 odnosno KA-3) i dostaviti sljedeće:
 
a.      sažetak projekta ili opis projekta ili proizvoda u pisanom i elektronskom obliku (CD ili USB)
b.      komercijalizaciju projekta ili proizvoda ako postoji
c.      dokaz o zaštiti autorskih prava ako postoji
d.      dokaz o osvojenim nagradama ako postoji
e.      fotografiju ili skicu proizvoda
f.        fotografiju ili logo projekta (koji najbolje predstavljaju projekt, a služe ilustraciji projekta)
g.      dodatne materijale koji najbolje predstavljaju projekt ako postoje (fotografije, promotivni materijali, PP prezentacija...)
h.      kopiju uplatnice kotizacije
 
3.               Kandidati za Kviz znanja obavezni su dostaviti ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu: m.crncevic@unt-genius.com.
Kandidati za II. i III. kategoriju obavezni su dostaviti potrebne dokumente na adresu Udruge Nikola Tesla – Genij za budućnost, Turopoljska 24 B, 10000 Zagreb s naznakom „Za Godišnju nagradu Nikola Tesla – Genij za budućnost“, a ispunjenu prijavnicu poslati na e-mail adresu: predsjednica@unt-genius.hr ili info@unt-genius.hr
4.               Stručna komisija odlučuje o nominiranima za Godišnju nagradu «Nikola Tesla – Genij za budućnost». Nominirani kandidati biti će objavljeni na web stranici Udruge www.unt-genius.hr. Kandidati će o ishodu natječaja biti obaviješteni pismenim ili telefonskim putem ili putem elektronske pošte.
5.               Dodjela Godišnje nagrade Nikola Tesla – Genij za budućnost biti će održana 10. srpnja 2012. u Zagrebu na manifestaciji „Tesla & friends“.
 
Više na: http://www.unt-genius.hr/

povratak