MAKETARSKE RADIONICE

DOGAĐANJE

datum početka/završetka: 25.10.2012. / 10.11.2012.
vrijeme održavanja: 10 - 12 sati
organizator: Tehnički muzej
voditelj: Neda Staklarević

 

Uz izložbu OLUJA U MINIJATURI održati će se i tri prigodne maketarske radionice prema određenom rasporedu

 

Uz izložbu OLUJA U MINIJATURI održati će se i tri prigodne maketarske radionice

Sve radionice su međusobno povezane i čine svojevrsnu maketarsku školu, a voditi će ih Tihomir Bregar. Pohađanje radionica preporučuje se djeci starijoj od 12 godina, a za sudjelovanje je potrebna prethodna najava.

Predbilježbe se primaju na telefon 01/4856-917 i 091/5317-422, te na mail editor@signum-laudis.com. Uz predbilježbu je potrebno ostaviti kontakt telefon i ime. Sudjelovanje na radionicama je besplatno i odvijaju se u prostoru gdje je postavljena i izložba OLUJA U MINIJATURI.

U subotu 27. listopada, od 10 do 12 sati, uz kratko teoretsko izlaganje voditelja, polaznici će uz asistenciju voditelja naučiti osnove maketarskog hobija, odnosno pripremiti će dijelove makete i sastavljati je, lijepiti.

 

U subotu 3. studenog, od 10 do 12 sati, isti polaznici uz asistenciju istog voditelja nastaviti će rad na započetim maketama, savladavajući tehnike bojenja.

 

U subotu 10. studenog, od 10 do 12 sati, isti polaznici uz asistenciju istog voditelja dovršiti će svoje makete i učiti kako maketu završno doraditi, odnosno kako je uz dodatne efekte i naprednije tehnike obogatiti ili čak smjestiti u realan prostor.

 

Po završetku radionica, organizatori će gotove uradke izložiti za vrijeme trajanja izložbe “Oluja u minijaturi”.

 

Isključivo najavljenim polaznicima radionice, organizator će osigurati osnovni pribor, boje i makete, koje će polaznici samostalno ili u grupama sastaviti i obojiti uz nadzor i pomoć voditelja-predavača.

 

 

http://tehnicki-muzej.hr/

povratak