STEM COLORINA RADIONICA „Okitimo bor zajedno“

DOGAĐANJE

datum početka/završetka: 13.12.2016. / 13.12.2016.
vrijeme održavanja: od 10 do 12 sati
organizator: Tehnički muzej "Nikola Tesla"
voditelj: Ana Sutlović, Tekstilno tehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu uz stručne suradnice Valerija Ljubić, Dora Štefanec i Ivana Iličić

Povodom održavanja Adventa u Gradu Zagrebu za 13. prosinca 2016. pripremili smo prigodnu radionicu

STEM radionica COLORINA održat će se 13. prosinca 2016. od 10 do 12 sati u kino dvorani Tehničkog muzeja Nikola Tesla u suradnji  s Tekstilno-tehnološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu.

Tijekom radionice sudionici će izrađivati ukrase tehnikom ručnog oslikavanja tekstila.

Radionice Colorina Tekstilno tehnološki fakultet organizira od 2012. godine u vrijeme Adventa, u travnju u sklopu Festivala znanosti te krajem školske godine, u lipnju.

Pojam STEM dolazi iz engleskog jezika. Akronim je satkan od početnih slova četiriju područja - science, technology, engineering i mathematics, što u hrvatskom prijevodu znači  – znanost, tehnologija, inženjerstvo i matematika.

Cilj STEM COLORINA radionica je promicanje i podizanje kompetitivnosti u području tekstila, tekstilnog tiska i bojanja tekstila te razvoj svijesti o ljepoti i važnosti inženjerstva u razvoju društva. 

Radionica je namijenjena djeci od 4 do 12 godina

Sudjelovanje u radionici je besplatno. Zbog prostornih ograničenja broj sudionika je ograničen, a za sudjelovanje je potrebno se najaviti mailom na: katarina.ivanisin.kardum@tmnt.hr ili telefonom na 01/ 4881626.

Autorica i voditeljica radionice je Ana Sutlović, Tekstilno tehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu uz stručne suradnice Valerija Ljubić, Dora Štefanec i Ivana Iličić

Kooridatorica: Katarina Ivanišin Kardum, Tehnički muzej Nikola Tesla

Tehnički muzej „Nikola Tesla“

Savska cesta 18, Zagreb

01/4844-050; info@tmnt.hr

povratak