Gotovina na rate

Gotovina na rate

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovina na rate, posudbu od rodbine i prijatelja morate vratiti u cijelom iznosu

Kada su vremena financijski teška manje – više svima, privatne posudbe i od onih na koje ste uvijek mogli računati više ne možete ni tražiti, ni dobiti, a da vam se poseći i da dobijete morate brzo vratiti i to u komadu. Gotovina na rate, posudbu od rodbine i prijatelja morate vratiti u cijelom iznosu, zato brzi zajam koriste svi oni ljudi koji mjesečnu otplatu posuđenog novca mogu uklopiti u svoja redovna primanja, a da im to ne remeti normalan život dok ne otplate posuđeno. Kod brzih online zajmova, pozajmica i kredita visina mjesečne rate zaotplatu ovisi o iznosu novca koji posuđujetei roku na koji posuđujete, a sve to lijepo možete izračunati na kreditnom kalkulatoru koji vas uz ostale informacije o kreditiranju čeka na službenim web stranicama za nebankarske zajmove i kredite. Gotovina na rate vam omogućava rješenje vaših nakupljenih novčanih problema odmah, a mjesečne rate na razuman rok nećete ni osjetiti.

Gotovina na rate, za građane koji iz bilo kojeg razloga ne mogu dobiti kredit u banci

Banke su još uvijek rigorozne i krute u svojim kreditnim pravilima i propisima, pa tako ne možete dobiti zajam ako ste već u kreditu, ako ste nekome jamac ili sudužnik, ako ste pod ovrhom ili vam je račun iz nekih drugih razloga blokiran. Gotovina na rate, za građane koji iz bilo kojeg razloga ne mogu dobiti kredit u banci, nebankarske kreditne kuće daju online kredite, zajmove i pozajmice, bez ovjera poslodavca i bez provjera crnih lista i hrok-a. Bankarski ograničena kreditna sposobnost se ne provjerava u nebankarskim kreditnim kućama ni kod ovlaštenih privatnih pozajmljivača. Gotovina na ratese u nebankarskim kreditnim kućama odobrava uz minimum papirologije. Gotovina na rate, uz zahtjev za online zajam najčešće trebate samo osobnu iskaznicu i broj vašeg tekućeg računa, a odobrenim i isplaćenim zajmom možete raspolagati već kroz rekordnih 15 minuta od predaje zahtjeva za zajam. Sve se odvija online putem, nema obilaska šaltera, ne morate se maknuti iz svoje kuće.

Gotovina na rate se odobrava online putem, sms-om, e-mailom ili telefonom

Ne obilazite vi banke, ne šeta vas nitko od šaltera do šaltera, ne tražite jamce i sudužnike, žigove i potpise, ni ovjere poslodavca, a ni ne skupljate enormnu količinu papirologiju, ne gubite vrijeme i živce hodajući za novcem koji se čini nedostižan i neuhvatljiv. Gotovina na rate se odobrava online putem, sms-om, e-mailom ili telefonom, po vrlo jednostavnoj i ekspresnoj kreditnoj proceduri, a sve je gotovo u rekordnih 15 minuta. Gotovina na rate se odobrava online putem, sms-om, e-mailom ili telefonom, od tako puno mogućnosti da dođete do hitne gotovine, barem jedna će vam svakako odgovarati i biti dostupna. U hitnim situacijama kada novac trebate odmah ovo je najbrža i najpovoljnija gotovina koju možete dobiti na cijelom kreditnom tržištu. Gotovinski zajam na rate je alternativni način kreditiranja u nebankarskim kreditnim kućama i kod ovlaštenih privatnih pozajmljivača, kada novac trebate odmah, a u bankama ga ne možete dobiti ni za mjesec dana.

Tagovi:

Više članaka

Najbolje platforme za brze zajmove

Najbolje platforme za brze zajmove

Odabir najbolje platforme za brze zajmove može biti izazovan zadatak zbog velikog broja dostupnih opcija na tržištu. Svaka platforma nudi različite uvjete, kamatne stope i pogodnosti, stoga je važno p

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

U trenutku kada se suočimo s neočekivanim financijskim krizama, hitne pozajmice često se pojavljuju kao spas u zadnji čas. Ove vrste pozajmica nude brz i jednostavan način za dobivanje potrebnog novca