Kako da mu nedostajem

Kako da mu nedostajem

Kako da mu nedostajem na početku veze

Osobe koje su u fazi upoznavanja potencijalnih partnera za vezu ili su tek krenule s nekom vezom koja je tek u početcima žele dobiti pozitivnu reakciju od muškarca i nadaju se da su mu u mislima ili da mu možda i nedostaju. Ukoliko želite dobiti takav efekt i biti sigurni da će zbilja misliti na Vas i da ćete mu nedostajati, treba samo slijediti nekoliko jednostavnih trikova i savjeta. Na pitanje kako da mu nedostajem dobiti ćete nekoliko jednostavnih savjeta kojih se apsolutno svatko može držati. Kako da mu nedostajem može imati kontra efekt ukoliko neke stvari koje radite ispadaju prenapadno ili u jednu ruku agresivno te se time može napraviti suprotan efekt od željenog te se zbog toga može napraviti još veća distanca koja može dovesti do gubitka interesa za Vas ili pak i do prekida veze. Iz tog razloga važno je, kao uostalom i u svim ostalim domenama života, stvari raditi polako.

Kako da mu nedostajem savjeti

Kako da mu nedostajem možete postići na način da muškarac čije ste pažnje željni misli na Vas jer je to način na koji će se postići osjećaj da mu nedostajete. Kako bi bili sigurni da će misliti na Vas, potrebno je slijediti tek nekoliko jednostavnih savjeta uz koje ćete zasigurno i sami pomisliti kako da mu nedostajem. Uzimanje stvari u svoje ruke generalno je dobra ideja, no kada je zavođenje ili početak veze u pitanju, prepustite muškarcu da i on preuzme inicijativnu u većini slučajeva. Također, poželjno je praviti se da nije lako doći do Vas, no potrebno je balansirati to jer nijedan ekstrem nije dobar. Prelako dolaženje do stvari, ali i preteško dolaženje do stvari ili situacija koje želi mogu imati negativan efekt pa je stoga važno naći neku zlatnu sredinu. Ovaj savjet također se veže i na to da ne pristajete odmah na sve što kaže, već mu ponekad kažite ne.

Kako da mu nedostajem i nakon zajedničkog vremena

Kako da mu nedostajem može se postići i s kvalitetno provedenim vremenom u dvoje, posebice ako je zajedničko provedeno vrijeme izvanredno zbog čega će htjeti još vremena s Vama. Uz takav način ophođenja prema muškarcu možete postići reakciju uz koji ćete dobiti željeni efekt kako da mu nedostajem. Ravnoteža i strpljenje ključ su uspjeha u svakoj domeni života, pa tako i kada je ljubav u pitanju. Preveliko distanciranje i glumljenje nedostižne osobe može imati negativan efekt baš kao što bi to bio slučaj s prevelikom opsesijom i previše vezanja uz neku osobu zbog čega bi netko mogao imao osjećaj da ga se guši. Osjećaj nedostajanja može proizvesti mnoge druge emocije, od kojih su one poželjne da se provodi više vremena s nekim pa do toga da ta osoba automatski postaje nekako privlačnija. Kada su tuđi osjećaji u pitanju također je poželjno ne poigravati se s njima jer to može samo završiti s povrijeđenim stranama.

Tagovi:

Više članaka