Kako ga zavesti

Kako ga zavesti

Kako ga zavesti ukoliko nemate iskustva s zavođenjem

Zasigurno ste se ponekad našle u situaciji kada ste prilikom nekog izlaska, odlaska na kavu s prijateljicom ili nešto slično uočile muškarca koji Vam se sviđa, no niste znale kako ga zavesti. Ukoliko ste sramežljiva osoba ili pak iza sebe nemate baš uspješnih pokušaja zavođenja muškarca, na dobrom ste mjestu jer ćete saznati kako ga zavesti uz tek nekoliko savjeta i trikova. Neki ljudi igru zavođenja smatraju svojevrsnom umjetnosšću, no sam princip zavođenja poprilično je jednostavan. Vjerojatno najbitnija stvar prilikom zavođenja je da se opustite i da djelujete samopouzdano ili da barem ostavljate takav dojam jer situacije u kojima sami sebe zadržavamo ili kočimo sigurno neće rezultirati uspjehom. Igra zavođenja može ostaviti itekako dobar dojam na život i na to kako se osjećate, no osim toga potencijalno može rezultirati i nekom ozbiljnijom vezom s vremenom. Zavođenje također može poboljšati seksualnu energiju i uzbuđenost, što također može rezultirati iskustvima koja imaju itekako dobar ishod.

Kako ga zavesti neverbalnom komunikacijom

Ukoliko ne poznajete osobu koju želite zavesti, nemojte biti predirektni jer bi to moglo imati kontra efekt. No, kako ga zavesti na indirektan i nenametljiv način? Očima možemo puno toga pokazati i izreći te se kao djelom zavođenja možete igrati pogledima prije nego dođe do samog pravog kontakta i razgovora. Važno je da pogled ne traje predugo jer bi to moglo ostaviti neželjen dojam. Stoga ga pogledajte tek na koju sekundu i kada je uzvratio pogled, pogled odmaknite i nastaviti raditi što ste radile prije toga. Nakon toga ponovite takve kraće poglede nekoliko puta kako bi shvatio da Vam se sviđa, a uz poneki pogled možete dobaciti i tek pokoji suptilan osmijeh. Igra pogledima tek je jedan od način kako ga zavesti koji može imati itekako pozitivan rezultat. Ukoliko Vam muškarac uzvrati pažnju, uputite mu još pokoji pogled i direktniji osmijeh nakon čega će Vam vjerojatno prići. Ukoliko Vam ne priđe, približite mu se no ne poduzimajte ništa nego pričekajte da on poduzme prvi korak.

Kako ga zavesti u razgovoru

Nakon zavođenja neverbalnom komunikacijom, kako ga zavesti prelazi na razgovor. Pri razgovoru s muškarcem važno je biti opušten ili barem ostaviti dojam da ste opušteni jer će tada razgovor teći puno jednostavnije i ugodnije. Velik broj muškaraca voli jednostavne teme pa stoga nemojte komplicirati nego pažljivo birajte teme s kojima bi mogle ostaviti dojam jednostavnosti i opuštenosti, a opet da ga uspijete malo upoznati. Kada muškarac priča, pokažite interes za njegove priče jer iako se o tome ne priča mnogo, i muškarci vole kada pridobiju pažnju, posebice ako ta pažnja dolazi od žene koja mu se sviđa. Zabavne teme dodatno će opustiti atmosferu, a pokoji iskren osmijeh također će ostaviti dobar dojam. Suptilni dodiri prilikom razgovora također su jedan od načina kako ga zavesti prilikom razgovora. Dodiri koji djeluju slučajno mogu imati itekako pozitivan i intenzivan učinak na muškarca zbog čega bi mogao pokazati još veći interes za Vas nego što ste mislili.

Tagovi:

Više članaka