Kako horoskopski znakovi pokazuju da im se sviđate

Kako horoskopski znakovi pokazuju da im se sviđate

Kako različiti horoskopski znakovi pokazuju da im se sviđate?

Ono što obilježava naš karakter, naše ponašanje i naše obrasce po kojima funkcioniramo u različitim životnim situacijama svakako je i astrologija. Nije teško zaključiti da svatko od nas ima kombinaciju vrlina i mana, a te osobine mogu se pripisati 12 različitih znakova zodijaka. U ovome tekstu pričamo više o tome kako horoskopski znakovi iskazuju pažnju, ljubav i kako pokazuju da im se sviđate. Neki to rade na malo direktniji način, dok su drugi ponekad i previše suptilni. Ipak, uz ove savjete moći ćete zaključiti više o osobi koja Vas zanima i znati sviđate li joj se. Kad su horoskopski znakovi u pitanju, krenimo od onih najjednostavnijih. Kad su u pitanju znakovi poput Raka ili Ribe, onda znate oni barataju najviše emocijama kako bi Vam pokazali da im se sviđate. To vrlo dobro možete provjeriti i kroz tarot. Zara tarot bavi se upravo takvim pitanjima. Rak će biti ipak malo direktniji u pokazivanju emocija nego riba

Horoskopski znakovi i ljubav: kako to rade vatreni znakovi?

Vatrene znakove prepoznajemo po strastvenošću i upečatljivosti stoga nije tako teško zaključiti kad se sviđate jednom lavu ili jednom ovnu. Horoskopski znakovi u kojima dominira vatra imaju tendenciju otkriti svoje namjere bez ikakvog celofana. Kod takvih znakova nećete toliko često biti u dilemi. Ipak, ukoliko se sviđate vatrenom znaku, a on ili ona to trebaju sakriti, moguće da će neki znakovi dodatne pažnje ipak biti zapaženi! S druge strane, vatreni znakovi su često ponosni karakteri pa će u slučaju da misle da ćete ih odbiti, često odustati od same ideje. Jedino ponos može spriječiti vatrene znakove u njihovoj vlastitoj sreći. Imajte to na umu ukoliko hodate s jednim vatrenim znakom. Njihov ponos često će ih koštati, no zato im možete Vi pokazati bolji način! Horoskopski znakovi ne idu bez razloga jedni dobro s drugima. Pronađite svog lava ukoliko ste rak ili vodenjak, ovna ukoliko ste blizanac i strijelca ukoliko ste vaga.

Horoskopski znakovi i ljubav: saznajte više na jednom mjestu!

Možda će jedan blizanac pokazivati više pažnje, a jedna riba manje. Možda će rak i pristupiti Vama, ali to neće izgledati kako Vi mislite. Postoji jako puno potencijalnih scenarija. Tko zna s čijim putevima će se susreti Vaš. Horoskopski znakovi često utječu na naše odnose stoga je dobro znati više. Da biste saznali sve što Vas zanima o različitim horoskopskim znakovima, koliko ste s jednima kompatibilni, a koliko s drugima niste, nazovite svoj tarot centar i saznajte više. Nema više nikakvih dilema nakon što ste dobili savjet. Možda će Vam razgovor s majstorom tarota ili drugim astrologom pomoći odgovoriti i na neka druga pitanja. Sve što trebate napraviti je nazvati i isprobati! Horoskopski znakovi mogu Vam biti tragovi u sljedećem životnom koraku! Nazovite i otkrijte sve o ljubavi, sreći ili o drugim temama o kojima želite razgovarati. Vaš astro centar radi uvijek – pronađite online astrologa i započnite seansu kad god!

Tagovi:

Više članaka