Kako jeftino putovati

Kako jeftino putovati

Kako jeftino putovati? Savjeti za putoholičare!

Premda je do nedavno putovati bilo nešto što se nikome ne priželjkuje, život u 21. stoljeću potiče putovanja iz raznih razloga. Najbitniji od tih je upoznavanje novih kultura i isprobavanje novih stvari. Nalazeći se negdje u nepoznatom otkrivamo i nešto o sebi. Ipak, da bi se putovalo, potrebno je imati i love. Kako ćeš ti onda kao mali jadni student putovati jeftino? Imaš sreće što je danas putovanje vrlo lako dostupno, a možeš otputovati i koristeći sredstva različitih studentskih fondova. Prvenstveno tu mislimo na Erasmus programe koji su najbolje rješenje za jeftino posjećivanje drugih kultura. Želiš ići na drugi kraj Europe? Uz Erasmus programe to možeš i lako ostvariti. Raspitaj se kod svog Erasmus koordinatora na fakultetu i saznat ćeš kako lako je putovati. Kako jeftino putovati? Osim fakulteta, posjeti i stranicu trip.hr te saznaj koje su jeftine i privlačne destinacije u Europi, no isto tako i kod nas na Balkanu. Kako jeftino putovati? Saznat ćeš ovdje!

Kako jeftino putovati i svejedno imati novaca za uživanje u stranoj zemlji?

Kako jeftino putovati? Pitanje na koje mnogi nemaju odgovor. Ipak, putovanje samo po sebi ne mora nikada biti skupo. Ako ste spremni žrtvovati neke velike luksuze i otići na druga mjesta zato da biste upoznali nove kulture, znajte da postoje mnogi, ali MNOGI pojedinci poput Vas. Internet je tu glavni prijatelj: posjeti sajtove poput couchsurfinga i pronađite neki besplatni smještaj. Couchsurfing je platforma za putoholičare i funkcionira vrlo jednostavno – pronađi hostove u gradu gdje putuješ i dogovori da kod njega/nje prenoćiš. Lokalni host može ti dati i turu po svom gradu, a ti ćeš mu se odužiti tako da idući put on spava u tvom gradu kad se vidite. Vrlo je jednostavno, pogotovo za mlade. Oni malo većeg komfora mogu posjetiti stranice poput trip.hra i slične gdje se mogu pronaći vrlo jeftini smještaji. Kako jeftino putovati? Uz ovakve sajtove svatko može posjetiti zemlju koja ga zanima bez puno troškova.

Kako jeftino putovati? Može li se zaista putovati bez puno love?

Putovanja su vrlo česta danas i karte za buseve, vlakove i avione su jeftinije nego ikad. Iskoristi tu priliku i putuj. Nije teško uštedjeti za let, pogotovo ako znaš da možeš doći do jeftinog smještaja – bio on preko airbnba, bookinga ili besplatno preko couchsurfinga. Za putovanje ne trebaš puno – postoje mjesta u svakom gradu koja ne traže velika sredstva da bi ih posjetio. Zanimaju te cijene barova, hotela i drugoga? Posjeti trip.hr i saznaj sve što te zanima. Kako jeftino putovati? Za jeftina putovanja treba ti samo dobra volja, sve ostalo lako se rješava. Kupi kartu na vrijeme i tamo uštedi, nađi smještaj po niskim cijenama preko različitih sajtova. Upoznaj nove ljude u tom gradu preko couchsurfinga. Sve je to lako moguće – kako jeftino putovati. Napravi pravi plan i putuj negdje s najmanjim mogućim budžetom. Danas su putovanja toliko dostupna, ne bi ni bilo u redu da ne putuješ!

Tagovi:

Više članaka