Intenskin - genetsko pomlađivanje

Za regeneraciju kože i ljepši ten
  • Bori se protiv šest vrsta bora, uključujući bore povezane sa stresom
  • Obnavlja ravnotežu vode i lipida u tankoj epidermi
  • Stvara bestežinski pomlađujući veo - zateže i zaglađuje
  • Budi osjetne receptore u koži, čije funkcije s vremenom blijede
  • Ciljani učinak na područja kože koja su izgubila mladost

Kako njegovati lice

Kako njegovati lice

Kako njegovati lice, dnevna rutina čišćenja lica

Kada uspoređujemo kožu lica s drugim dijelovima tijela, dolazimo do zaključka kako je upravo koža lica izložena najvećem utjecaju štetnih čimbenika iz naše okoline. Sunčevo zračenje, onečišćenost zraka, suhi zrak u klimatiziranim ili grijanim prostorijama, sve ovo utječe na naše lice. Pravilni pristup za kako njegovati lice sastoji se od pravilnog pristupa vašem licu, ovo znači da morate znati koji tip kože imate i voditi brigu o koži prema tipu i vašoj dobi. Donosimo vam osnovne savjete kako njegovati lice da biste mogli postići zdrav i blistav izgled bez previše muke. Dnevna rutina čišćenja lica se sastoji više od umivanja ujutro, i skidanje šminke prije spavanja. Dnevna rutina za njegu lica bi se u osnovi trebala sastojati od sljedećih tri koraka: Čišćenja lica, čišćenje ujutro kada se probudite i navečer prije spavanja. Hidratacija kože, vlaženje kože s hidratantnom kremom. U doba ljeta je od osobite važnosti štiti kožu lica s pravilnom zaštitom od sunca. Zapamtite kako je njega lica od iznimne važnosti bez obzira na godišnje doba i vašu dob.

Kako njegovati lice, čišćenje kože lica

Svaka osnova njege kože lica dolazi upravo od njenog pravilnog čišćenja. Čišćenje kože lica je najvažniji postupak u njezi vašeg lica. Kada čistimo kožu lica mi čišćenjem uklanjamo nečistoće, masnoće, odumrle stanice kože, ostatke krema i šminke koje smo tijekom cijelog dana imali na našem licu. Jutarnje čišćenje bi trebalo biti dio dnevne njege, a večernje čišćenje uvod u večernju njegu i mirniji san. Kako njegovati lice putem čišćenja? Lice operite mlakom vodom, od sredstava za lice primjenjujte gelove za čišćenje koji imaju pH koji se podudara s kožom, birajte ih prema svojemu tipu kože. Micelarna otopina je nježni čistač koji se preporučuje osobama sa suhim tipom kože, iako postoje micelarne otopine za sve tipove kože. Nakon što ste očistili lice, pustite lice par minuta da „diše“, jer slijedi drugi dio kako njegovati lice, a on se sastoji od nanošenja hidratacijske kreme kako bi koža zadržala optimalnu razinu vlažnosti tijekom dana ili noći. Važno je naglasiti da je kožu potrebno temeljno očistiti od šminke i ostalih preparata kako ne bi dolazilo do pojava začepljenih pora i prištića uzrokovanih razlogom ne disanja kože lica.

Kako njegovati lice, hidratacija i zaštita kože lica

Od iznimne je važnosti znati koji tip kože imate kako bi mogli birati preparate za njegu koju su prilagođeni vašoj koži. Suha koža traži preparate koji imaju bogatiju teksturu, masna koža traži preparate koji pružaju hidrataciju bez isušivanja. Kako njegovati lice s hidratacijskim kremama? Prvo moramo naglasiti da se preparati u njezi kože mijenjaju tijekom cijele godine. Tako za ljetnih mjeseci većina bira laganije tekuće kreme, dok preko zime se više koriste bogatije hidratantne kreme. Neovisno o godišnjem dobu, hidratacija i zaštita lica je važan korak u njezi lica. Postoje kreme i preparati koji se mogu koristiti ujutro i navečer, no većina ih je bazirana na jutarnju njegu. Ovo su često hidratantne kreme koje u sebi sadrže zaštitne faktore, ili tonirane kreme koje su za korekciju i vlaženje lica. Također je bitno naglasiti i njegu usana koje su također osjetljive na promjenu vremena. Svoje usne također mažite redovito hidratacijskim preparatima poput Labella. Mnoge žene se osobito za ljetne mjesece odluče na povećanje usana, što nekada zna izazvati veću osjetljivost. Nemojte nikako zaboraviti voditi brigu usnama i lica tijekom bilo kojeg godišnjeg doba. Postoje i dodatni načini kako njegovati lice, a oni se sastoje od: pilinga, maske za lice. Kako bi ste uspješno vodili brigu o svojoj koži na licu bitno je da znate koji tip kože imate i da prilagodite njegu dobi u kojoj se nalazite. Bez obzira na tip kože i dobi u kojoj se nalazite, dnevna rutina čišćenja, hidratacija i zaštita uvijek moraju biti prisutni.

Tagovi:

Intenskin - genetsko pomlađivanje

Za regeneraciju kože i ljepši ten
  • Bori se protiv šest vrsta bora, uključujući bore povezane sa stresom
  • Obnavlja ravnotežu vode i lipida u tankoj epidermi
  • Stvara bestežinski pomlađujući veo - zateže i zaglađuje
  • Budi osjetne receptore u koži, čije funkcije s vremenom blijede
  • Ciljani učinak na područja kože koja su izgubila mladost

Više članaka

Trening za skidanje kila

Trening za skidanje kila

S današnjim brzim tempom života, mnogi od nas nemaju vremena kako bi se posvetili samima sebi, te se često zapostavimo i dovedemo u lošu situaciju. Jendo od takvih stvari je da se lo&sca