Kako povećati usne bez operacije

Kako povećati usne bez operacije

Kako povećati usne žele mnoge žene

Pune usne smatraju se simbolom ženstvenosti te im mnogi pripisuju određenu senzualnost. Modeli s punim usnama mogu se vidjeti u mnogim medijima, od onih elektroničkih pa sve do tiskanih medija te stoga mnoge žene prate takve trendove i žele povećanje usana. Mnogi modeli koje viđamo sa punim usnama obavili su razne plastične operacije, no kod nas je to mnogim ženama preskup postupak te stoga traže alternativne načine kako povećati usne bez operacije i odlazaka pod nož. Kako povećati usne bez odlazaka pod nož ili estetskim kirurzima moguće je na mnoge načine te ih može napraviti svaka žena. Neki načini povećanja usana zahtijevaju razne spravice i uređaje, no ima i onih koji zahtijevaju tek malo make-upa koje većina žena ima već u svojoj kozmetičkoj torbici. Ukoliko ste i početnica kada je make-up u pitanju, sve što vam je potrebno može se nabaviti u obližnjoj drogeriji te je k tome financijski vrlo pristupačno.

Kako povećati usne uz pomoć kozmetike

Kako povećati usne uz pomoć make-upa spomenuti ćemo u nastavku teksta. Make-up pomoću kojega ćete ostaviti dojam punijih usana su olovka za usne, ruž za usne te razna sjajila za usne. Povećanje usana uz naveden make-up se radi na način da iskombinirate olovku i ruž za usne koji su iste ili vrlo slične nijanse. Potrebno je uzeti olovku za usne te iscrtati usne malo izvan prirodnih rubova vaših usana te našminkati vaše usne i prostor do iscrtane linije željenim ružem. Takav način šminkanja ostavlja dojam vizualno većih usana, no nemojte pretjerivati s iscrtavanjem usana jer će razlika biti očita. Kako povećati usne moguće je i s raznim sjajilima za usne. Danas na tržištu postoje sjajila koja sadrže sastojke kao što su cimet ili neke papričice koje ostavljaju dojam peckanja ili hlađenja, a funkcioniraju na način da pojačavaju cirkulaciju u usnama zbog čega one vizualno izgledaju punije nego što zbilja jesu.

Kako povećati usne uz razne sprave

Osim trikova s kozmetikom, kako povećati usne moguće je i uz pomoć posebno dizajniranih spravica. U jednom trenutku su pune usne prepravile sve medije i zaplijenile pažnju kako muškaraca, tako i žena te su mnogi poželjeli povećati svoje usne. Vakuum sprave za povećanje usana postoje već dugo vrijeme, no nedavno su se opet vratile u modu. Te pumpe funkcioniraju na način da naprave vakuum zbog čega se pojačava cirkulacija u usnama što rezultira vizualno većim usnama. Ovakve sprave važno je koristiti s oprezom jer neoprezno rukovanje može dovesti do pojava modrica kao i mogućeg odumiranja tkiva te je stoga možda bolje da se okrenete drugim alternativama. I za kraj, vjerovali ili ne, kako povećati usne bez operacije moguće je i uz pomoć četkice za zube. Četkicom za zube kružnim pokretima prelazite par minuta preko vaših usana, čime ćete pojačati cirkulaciju i prokrvljenost usana što će, kao i ranije navedeni postupci, ostaviti dojam punijih usana.

Tagovi:

Više članaka

Trening za skidanje kila

Trening za skidanje kila

S današnjim brzim tempom života, mnogi od nas nemaju vremena kako bi se posvetili samima sebi, te se često zapostavimo i dovedemo u lošu situaciju. Jendo od takvih stvari je da se lo&sca

Kako njegovati lice

Kako njegovati lice

Kada uspoređujemo kožu lica s drugim dijelovima tijela, dolazimo do zaključka kako je upravo koža lica izložena najvećem utjecaju štetnih čimbenika iz naše okoline. Sunčevo zračenje, one