Kako vratiti dozvoljeni minus

Kako vratiti dozvoljeni minus

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 13.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Otkrijte način kako vratiti dozvoljeni minus

Financijski problemi su najčešća misao koja okupira građane, te kako vratiti dozvoljeni minus. Svi smo se nekad pronašli u situaciji da se koristimo svim mogućim načinima da dođemo do potrebnog novca. Naročito u situacijama kada je izbor sveden na minimalne opcije, a dozvoljeni minus je najčešće opcija pokrivanja kućnog budžeta. Sami iznos ovisi o vašim primanjima, odnosno, plaći koju vam poslodavac isplaćuje, te se u prosjeku svaka tri mjeseca isponova procjenjuje vaš status. Samim time, iznos se može povećati, smanjiti ili ostati isti. Ukoliko se vaša primanja smanje, također se u određenom periodu smanjuje i iznos dozvoljenog prekoračenja. Ukoliko vaš poslodavac poveća plaću, nakon nekog vremena poveća se i iznos dozvoljenog minusa. Ako ste dulje vrijeme u kontinuiranom dozvoljenom minusu bez da kroz plaću vraćate novac, tada riskirate doći u situaciju da vam se ukine dozvoljeni minus. Vi kao korisnik, naravno, u određenom roku morate vratiti navedeni iznos. Pojedine banke inzistiraju na činjenici da je jedino plaća poslodavca priznati priljev novca, a sve ostale uplate po tekućem računu ne smatraju se prihodom. Situacija varira od banke do banke, te je stoga bolje raspitati se samostalno kod banke čiji ste klijent. Redovni prihodi i vraćen cijelokupni iznos dozvoljenog prekoračenja su najbolji način kako vratiti dozvoljeni minus.

Saznajte kako vratiti dozvoljeni minus

Kada nemate novaca, a gomilaju se životni troškovi, lako je upasti u dodatne dugove. Upravo zbog toga, svi korisnici bankarskih kredita redovito se raspituju kako vratiti dozvoljeni minus. Upravo je i dozvoljenog prekoračenje po tekućem računu, odnosno popularno zvan dozvoljen minus, jedna vrsta kredita. Može se čak reći i da spada pod jednu vrstu nenamjenskog gotovinskog kredita, pošto se može koristiti u bilo koje svrha bez da ikome pravdate na što ste potrošili novac. Također, banke naplaćuju kamate za korištenje dozvoljenog minusa, a iznos kamate ovisi od banke do banke. Kako su redovni prihodi većine stanovništva nedovoljni za sve potrebe, mnogi građani su redovno u dozvoljenom minusu. Kako dođe plaća, na jedno kraće vrijeme je jedan dio minusa pokriven, no brzo se novac istopi jer treba podmiriti sve tekuće troškove poput kućanskih računa za struju, vodu, komunalne doprinose, telefonske račune. Ukoliko ste se našli u situaiciji da vam poslodavac ne može dulje vrijeme isplatiti plaću, morate imati u vidu da ćete morati brzo pornaći način kako vratiti dozvoljeni minus. Ukoliko vam obitelj ili prijatelji ne mogu pozajmiti novac, jedna od opcija gdje biste mogli nabaviti potrebnu svotu su kreditne kuće.

Zanima vas kako vratiti dozvoljeni minus

Kreditne kuće su najjednostavnija opcija kako vratiti dozvoljeni minus. Naime, za razliku od banke, u kreditnoj kući ne morate biti kreditno sposobni niti je važno koliki su vam redovni prihodi. Dokle god imate redovne prihode i možete uredno otplaćivati pozajmicu, sve drugo je manje bitno. Potrebna vam je osobna iskaznica i kartica tekućeg računa, odnosno fotokopije istih koje možete poslati putem maila. Prednost poslovanja sa kreditnim kućama je ta što se sve može riješiti putem interneta, što znači da cijeli postupak možete obaviti od kuće. Na web stranici pronaći ćete sve potrebne informacije i ujedno gdje ispuniti online zahtjev. Upišete tražene podatke, najčešće su to osnovni podaci poput imena i prezimena, datuma rođenja i ostalo. Praktično je i to što je potrebna dokumentacija ustvari ona osnovna poput već spomenute osobne iskaznice i kartice tekućeg. Što se tiče odobrenog iznosa, vi možete tražiti onu svotu novaca koja vam je zaista potrebna, a to može biti u rasponu od 75 EUR do 4000 EUR. Za veće iznose je potrebno priložiti platnu listu ili bankovni izvadak kao potvrdu da zaista imate redovne prihode i možete podmirivati mjesečne rate. Na taj način ćete lako riješiti kako vratiti dozvoljeni minus, odobrena sredstva uplaćuju se direktno na vaš tekući račun.
Tagovi:

Više članaka

Najbolje platforme za brze zajmove

Najbolje platforme za brze zajmove

Odabir najbolje platforme za brze zajmove može biti izazovan zadatak zbog velikog broja dostupnih opcija na tržištu. Svaka platforma nudi različite uvjete, kamatne stope i pogodnosti, stoga je važno p

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

U trenutku kada se suočimo s neočekivanim financijskim krizama, hitne pozajmice često se pojavljuju kao spas u zadnji čas. Ove vrste pozajmica nude brz i jednostavan način za dobivanje potrebnog novca