Kako zaraditi 15 EUR dnevno

Kako zaraditi 100 kn dnevno

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 13.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako zaraditi 15 eura dnevno uslugama šetanja pasa

Imate viška vremena i premalo novaca, pa se pitate kako zaraditi 15 eura dnevno. Volite životinje, posebno pse? Sve to zajedno može postati ozbiljno zanimanje ako krenete sa pružanjem usluga šetanja pasa dok su njihovi vlasnici na poslu. Psi nisu kao mačke toliko samostalni i više su vezani uz ljude. Osobe koje imaju mačke u svom domu to jako dobro znaju, mačke svoju nuždu obavljaju u mačjem toaletu, jedu i prespavaju gotovo cijeli dan jer su više noćne životinje instinktivno. Psi su više vezani uz ljude i radije će trpjeti cijeli dan nego obaviti nuždu u stanu ili kući ako su zatvoreni.

Vaša ideja kako zaraditi 15 eura dnevno može se realizirati vrlo brzo. U svom kvartu možete polijepiti letke, staviti oglas na internetu na društvenim mrežama vezanim uz vaš kvart da pružate usluge šetanja pasa dok su vlasnici na poslu. Naravno, veliko je povjerenje koje ćete trebati izgraditi sa vlasnicima pasa jer će vam dati ključeve svog doma kako bi mogli prošetati psa. No, ako imate svoj prostor možete uslugu proširiti i na dnevno čuvanje pasa.

Kako zaraditi 15 eura dnevno čuvajući djecu

Volite djecu, imate vremena i pitate se kako zaraditi 15 eura dnevno. U današnje vrijeme mladi roditelji su vrlo zaposleni i njihovo radno vrijeme je u velikoj većini slučajeva od 9 do 17 h, pa ukoliko imaju malu djecu koja ide u vrtić ili niže razrede osnovne škole trebaju pomoć ako im baka i deda servis nisu na raspolaganju.

Čuvanje djece je način kako zaraditi 15 eura dnevno i to na način da odete po dijete ili djecu u vrtić kako ne bi čekali svoje roditelje do 18 ili 19 sati kada bi ih roditelji mogli podići iz vrtića. Nekoliko sati dnevno povodit ćete sa djetetom da roditelji mogu bez brige obaviti posao jer im je dijete zbrinuto.

Također ako je dijete u nižim razredima osnovne škole i bit će potrebna pomoć roditeljima da netko dočeka dijete iz škole ili ode po dijete do škole, pobrine se da dijete jede, odmori se, napiše zadaću dok roditelji dođu s posla. Ukoliko pronađete posao poput ovog krediti vam neće biti potrebni u situaciji kada nemate novac koji vam je potreban.

Kako zaraditi 15 eura dnevno brinući se za starije

Način kako zaraditi 15 eura dnevno može biti i briga o starijim osobama koje žive sami, no čak i kada žive sa nekim u kućanstvu ali članovi obitelji trebaju svaki dan ići na posao a starijim osobama je potrebna njega i briga zbog bolesti ili nemoćnosti. Starije osobe mogu biti i dementne te kao takve ne bi smjele ostati same, a članovi obitelji ne mogu napustiti posao samo da bi cijeli dan bili uz dementnu osobu.

U takvim situacijama čuvanje i briga o starijima je način kako zaraditi 15 eura dnevno. Starije osobe koje su možda i bolesne trebaju pomoć oko toga da popiju lijekove na vrijeme, da obavite trgovinu za njih i ostale potrebne usluge kako se oni ne bi umarali. Naročito ako žive sami vi ćete im obavljati usluge koje su im potrebne, ali im i praviti društvo i slušati njihove priče iz mladosti.

Za čuvanje starijih osoba ponekad je potrebno više strpljenja nego sa malo djecom koju je vrlo lako zabaviti nekom igrom, starije osobe obično nemaju strpljenja pa je ponekad sa njima teže nego sa djecom.

Tagovi:

Više članaka

Najbolje platforme za brze zajmove

Najbolje platforme za brze zajmove

Odabir najbolje platforme za brze zajmove može biti izazovan zadatak zbog velikog broja dostupnih opcija na tržištu. Svaka platforma nudi različite uvjete, kamatne stope i pogodnosti, stoga je važno p

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

U trenutku kada se suočimo s neočekivanim financijskim krizama, hitne pozajmice često se pojavljuju kao spas u zadnji čas. Ove vrste pozajmica nude brz i jednostavan način za dobivanje potrebnog novca