Koliko potrošiti na automobil

Koliko potrošiti na automobil

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:47
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Automobil je često nužan trošak

Za neke ljude automobili su luksuz, a ne potreba, no postoje i oni ljudi koji bez automobila ne mogu živjeti. Činjenica je da je kupovina automobila veliki financijski izdatak, no bez njega mnogi ne mogu funkcionirati u svakodnevnom životu, posebice ako žive u manjim sredinama u kojima je javni prijevoz gotovo nepostojeći ili izrazito slabo povezan s okolnim mjestima. Svaka osoba koja se odluči na kupovinu automobila postavlja si razna pitanja, od onih osnovnih kao što je koliko potrošiti na automobil pa do toga koje su financijske mogućnosti i na koje načine doći do potrebnog novca. Za početak, dobro je razmotriti svoje financijske mogućnosti jer to je dobra polazišna točka pri tome kakav si automobil pojedinac može priuštiti. Postojanje ušteđevine definitivno olakšava kupovinu automobila, no mnogi se ne nalaze u životnoj situaciji koja omogućuje postojanje ušteđevine koja će pokriti troškove nabavke vozila u potpunosti ili bar velikim djelom, što vodi do daljnjih premišljanja oko kupovine automobila.

Birajte automobil prikladan za dnevne potrebe

Financijska situacija osnovna je polazišna točka prilikom upuštanja u veće životne troškove, u koje spada i kupovina automobila. Prije nego se bacite na potragu automobila, odredite si svotu s kojom možete baratati s obzirom na financijske mogućnosti. Nikada si nemojte dopustiti da nabavljate automobil koji nadvisuje vaše financijske mogućnosti jer se na taj način možete uvaliti u životnu situaciju kojom je teško vladati. Automobil je na prvom mjestu sredstvo koje služi vama i koji ima svoju svrhu, odnosno, to je prijevozno sredstvo a ne neki statusni simbol. Iz tog razloga je dobro osim financijske situacije u obzir uzeti i neke druge stavke kao što su namjena automobila, količina prostora koji isti ima, koliki su mjesečni troškovi održavanja i mnoga druga slična pitanja. Postojanje ušteđevine uvelike olakšava nabavku vozila, no ponekad se osoba nađe u situaciji u kojoj u kratkom vremenu treba dodatnu svotu novaca zbog čega su tu hitri krediti kako bi se olakšala ta životna stavka.

Trošak za automobil se može pokriti brzim kreditom

Prilikom nabavke automobila dobro je razmotriti sve opcije koje pojedinac ima, no ponekad je dizanje kredita ili posudba novca neizbježna kako bi se nabavka istog provela. Srećom pa danas postoje razne financijske institucije koje mogu uvelike pomoć prilikom odlučivanja oko toga koliko potrošiti na automobil. Naime, mnoge banke i kreditne agencije na svojim internetskim stranicama imaju kalkulatore zahvaljujući kojima se na jednostavan i brz način može vidjeti koja svota novca je potrebna, no isto tako pokazuju rok otplate i visinu rata s obzirom na to koji je iznos u pitanju. Automobil je na prvom mjestu potreba te on uvelike olakšava život, no razni aspekti od samih financija do potreba pojedinaca su ti koji diktiraju odabir vozila. Ukoliko je moguće, uzmite si vremena koliko je potrebno i razmotrite sve opcije koje imate. Čak i ako vam situacija ne dopušta to te je vaše vrijeme ograničeno, nema brige jer tu su razne opcije koje među ostalim uključuju i brze kredite.

Tagovi:

Više članaka