Koliko traje nadogradnja kose

Koliko traje nadogradnja kose

Koliko traje nadogradnja kose, sam postupak nadogradnje može trajati od 1 – 6 sati

Prije odluke o nadogradnji vaše kose morate voditi računa o tome koliko traje sam postupak nadogradnje, odnosno koliko vremena ćete provesti na frizerskom stolcu, pa onda koliko će vremena vaša nova, duga, gusta, sjajna i lijepa kosa tako bujno izgledati i koliko često ćete morati dolaziti frizeru na korekcije i održavanje novog imidža. Koliko traje nadogradnja kose, sam postupak nadogradnje može trajati od 1 – 6 sati, ovisno o vrsti nadogradnje, izboru ekstenzija (prirodna ili umjetna kosa), nadograđena kosa uz redovite frizerske korekcije može trajati i lijepo izgledati od 1 – 6 mjeseci, što ovisi o metodi nadogradnje koja je korištena, izboru kose za nadogradnju, prirodna ili umjetna i vašem održavanju i njegovanju, te preparatima koje koristite za njegu kose. Koliko traje nadogradnja kose, ako je hladni postupak, koliko ako je toplinski, koliko traje lijepljenje keratinom, ultrazvukom, koliko traje šivanje ili vezivanje, a koliko laserska nadogradnja, pa to je cijela znanost, dobro se informirajte prije nego što se upustite u tu pustolovinu.

Koliko traje nadogradnja kose, kraća kosa može tražiti više truda i vremena nego duga

Čak i ako ste u najstručnijim rukama, svaka metoda nadogradnje traje koliko vaša prirodna kosa na koju dograđujete ekstenzije dopušta. Rok trajanja ovisi o vrsti ekszenzija i tehnici umetanja, kao i o vašem održavanju i vrsti preparata za njegu kose. Koliko traje nadogradnja kose, kraća kosa može tražiti više truda i vremena nego duga, o tome može ovisiti koju metodu će vam vaš frizer sugerirati. No, osobe kojima kosa ispada, sporo raste, tanka je i rijetka, često iz profesionalnih razloga trebaju nadogradnju, jer je izgled važan za njihov profesionalni izgled. Ako ne može prirodno, neka barem izgleda kao prirodno, bujno, sjano i dugačko. Koliko traje nadogradnja kose, jako je važno da vaš frizer vlada svim tehnikama i da vam sugerira ono što je najbolje za vas i za kvalitetu vaše prirodne kose, kao i to da održavate tu nadogradnju, idete na redovite frizerske korekcije i njegujete kosu šamponima i pakunzima bez silikona ili alkohola.

Koliko traje nadogradnja kose, laserska metoda, tehnika lijepljenja keratinom, silikonskim trakama, šivanjem, dlakom ba dlaku

Ljepota traži žrtve, odricanja i stalan trud, čak i prirodno dugu i bujnu kosu nije lako održavati. Koliko traje nadogradnja kose, laserska metoda, tehnika lijepljenja keratinom, silikonskim trakama, šivanjem, dlakom ba dlaku, ovo nabrajanje metoda i tehnika laika, čak i ako se dobro informira, može samo zbuniti. Zato je od presudne važnosti stručnost vašeg frizera u samoj nadogradnji, jer on najbolje poznaje vašu kosu i predložit će vam za vas najbolju metodu. Možete biti u to sigurni, jer vaša glava če na kraju biti njegovih ruku djelo, a vi ćete biti njegova hodajuća reklama i najbolja preporuka za njegov rad. Koliko traje nadogradnja kose, neće vam ni biti važno koliko ste prosjedili na frizerskom stolcu, važnije će vam biri kako ćete izgledati i koliko dufo ćete tako dobro izgledati, a svi znaju da kobac djelo krasi. Što prirodniji izgled postignete, to je stručnije i sacršenije vaš frizer pokazao svoje vještine i stručnost.

Tagovi:

Više članaka

Trening za skidanje kila

Trening za skidanje kila

S današnjim brzim tempom života, mnogi od nas nemaju vremena kako bi se posvetili samima sebi, te se često zapostavimo i dovedemo u lošu situaciju. Jendo od takvih stvari je da se lo&sca