Kredit preko kartice

Kredit preko kartice

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 13.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit preko kartice za hitan novac

Novac je jedna od onih stavki u životu koja nam vječito fali. Svaki dan donosi neke nove troškove i nema ništa lakše nego potrošiti sav novac koji trenutno posjedujete. Bilo da se radi o kakvom takozvanom luksuzu ili da zbilja trošite samo na stvari koje su vam zaista nužne i prijeko potrebne, činjenica je da je lako ostati bez novca. Jedna od lošijih financijskih situacija u kojoj se možete naći je da vas zadesi neki neočekivani trošak poput kvara na automobilu ili nekom uređaju bez kojeg jednostavno ne možete. Ako nemate dovoljno ušteđeno sa strane, a sljedeća plaća je daleko, lako se možete naći u problemu jer se tu ipak radi o troškovima koji ne mogu čekati. U ovakvim ali i drugim situacijama može vam pomoći kredit preko kartice. Brzi kredit može predstavljati spas kod bilo kakvih hitnih financijskih poteškoća, a kredit preko kartice može se dobiti na najbrži i najsigurniji način.

Kredit preko kartice i kako do njega

Opcija dobivanja hitnog novca kada vam je najpotrebniji usluga je koja mnogima i te kako dobro dođe u životu. Nikad ne znate kada ćete doći do nekih problema, a kredit preko kartice predstavlja najbržu metodu za dobivanje brzog novca. Bilo da vam se dogodio neki neočekivani trošak ili si jednostavno želite nešto priuštiti bez da morate kroz dugi period vremena štedjeti novac, kredit preko kartice može vam predstavljati idealno rješenje. Bitno je samo znati kako se ovakav kredit može ostvariti. Mnogim ljudima su banke prva pomisao na ikakav spomen kredita no ako vas zanimaju brzi krediti koji se ostvaruju u kratkom roku, banke vam neće moći pomoći. Naime, dobivanje novca od banke nikad nije brz postupak. Bez obzira na iznos koji bi htjeli dobiti, ogromna količina papirologije poprilično koči cijeli proces pa nerijetko može proći i više mjeseci prije nego dobijete neki novac. Srećom, banke nisu jedina opcija koju imate.

Kredit preko kartice online

Moderno doba donijelo je sa sobom mnoge blagodati. Tehnološki napredak olakšava nam svakodnevne živote, a popriličan napredak vidljiv je i na području financija. Naime, danas je moguće dobiti kredit preko kartice uz prijavu koju u potpunosti obavite preko interneta. Ne morate se gnjaviti sa silnom papirologijom ili načekavati u redovima neke fizičke poslovnice. Sve što vam je potrebno kako bi dobili novac je bankovna kartica i potvrda o redovitim primanjima. Cijeli proces je izrazito jednostavan, a što je najbolje, isplata se dobiva u kratkome roku. Nakon što obavite prijavu preko interneta, traženi novac može biti na vašemu računu već unutar 24 sata. To znači da ne morate čekati kako bi pokrili svoje troškove jer vam je novac u bilo kojem trenutku lako dostupan. Sve što vam treba je internet i uređaj s kojim mu možete pristupiti. Prijavite se za kredit preko kartice već danas i riješite se svojih financijskih briga.

Tagovi:

Više članaka

Najbolje platforme za brze zajmove

Najbolje platforme za brze zajmove

Odabir najbolje platforme za brze zajmove može biti izazovan zadatak zbog velikog broja dostupnih opcija na tržištu. Svaka platforma nudi različite uvjete, kamatne stope i pogodnosti, stoga je važno p

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

U trenutku kada se suočimo s neočekivanim financijskim krizama, hitne pozajmice često se pojavljuju kao spas u zadnji čas. Ove vrste pozajmica nude brz i jednostavan način za dobivanje potrebnog novca