Kupovina novog ili rabljenog vozila

Kupovina novog ili rabljenog vozila

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:47
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Novo ili rabljeno vozilo

Automobili se više ne mogu gledati samo kao luksuz. Slično kao i mobiteli, automobili su postali sastavni dijelovi naših života te su nam najčešće i te kako nužni. Ako ovisite o automobilu da dođete na posao ili obavite kupovinu u nekom dućanu gdje su povoljne akcije, onda se nikako ne može smatrati da se radi o nevažnoj stavki u životu. Jedino pitanje koje se postavlja je koje vozilo nabaviti te što je isplativije, kupiti novi ili rabljeni automobil? Ovdje ne postoji jedan univerzalan odgovor koji se može primijeniti na svakoga. Koje vozilo nabaviti ovisiti će primarno o vašim željama, potrebama i posebice o vašoj financijskoj situaciji. I novi i rabljeni automobili imaju određene prednosti i mane, a u ovome tekstu ćemo vam otkriti o kakvim se točno prednostima ili manama radi. Prije nego donesete konačnu odluku, dobra je ideja informirati se o opcijama i tome što gubite ili dobivat s obzirom na vaš izbor.

Novo vozilo – prednosti i mane

Prilikom kupnje automobila dobro je uzeti više čimbenika u obzir pa onda odvagnuti što je točno najbolji izbor za vas. Novo vozilo je u jednu ruku definitivno bolji izbor ako si ga možete priuštiti no situacija nije toliko crno bijela. Novi automobil vam pruža veću sigurnost jer imate garanciju da nije prije korišten pa ne bi smjeli očekivati neke kvarove prebrzo. Čak ako i dođe do nekog kvara, i dalje imate garanciju. Novi automobili također dolaze sve bolje opremljeni sa raznim tehnološkim dodacima radi kojih vožnja postaje ne samo sigurnija već i ugodnija. S druge strane, novo vozilo će vas doći daleko skuplje nego rabljeno. Tehnološki dodaci su korisni ali također su skupi za popravak ako se išta dogodi. Ovisno o vašem budžetu, nećete si nužno moći ni priuštiti automobil koji bi htjeli već se trebate zadovoljiti sa pristupačnijim modelom. Osim što je novi automobil znatno skuplji, on također gubi barem 20% na vrijednosti čim ste ga po prvi put izvezli iz salona.

Rabljeno vozilo – prednosti i mane

Rabljeno vozilo je manje siguran izbor ali je isto tako daleko jeftinija investicija. Kod kupovine rabljenih automobila je dobro imati čim bolju podlogu sa znanjem o automobilima kako vam se ne bi uvalilo nešto što ne opravdava svoju cijenu. Stariji automobil vam može godinama služiti bez da ikad bude ozbiljnijeg problema no situacija je puno više nesigurna naprema novom vozilu. Ako kupujete starije vozilo, imate u startu daleko veći izbor automobila pa možete potencijalno nabaviti auto koji je izvan vaše klase dok je nov no dok je rabljen postaje znatno jeftiniji i pristupačniji. Na koju god opciju se odlučite, bit će vam potreban novac kako bi mogli obaviti kupovinu. Najbrži način za doći do novaca je kroz uslugu kao što je hitri kredit. Radi se o online usluzi kreditiranja koja vam omogućuje da u izrazito kratkome roku dobijete novac na svoj račun. Cijelu prijavu odrađujete preko interneta s minimum birokracije, a novac sjeda na vaš račun unutar 24 sata.

Tagovi:

Više članaka