Najbolje aplikacije za upravljanje novcem

Najbolje aplikacije za upravljanje novcem

Zatražite kredit



Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:47
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Aplikacije olakšavaju upravljanje novcem

Praćenje vlastitih financija, od prihoda do rashoda odlična je praksa jer na taj način u svakom trenutku možemo imati uvid u svoje financijsko stanje. Nevažno jeste li novi na području financija i jeste li tek dobili prvu plaću ili radite već godinama, to je vještina kojom je dobro vladati. Financije i sam novac mogu se pratiti na razne načine, od toga da se one ručno upisuju pa sve do korištenja uređaja koji nam čine život lakšim, poput računala i popularnog programa excel tablica. No isto tako postoje i razne aplikacije koje možemo instalirati na svoj mobilni uređaj te je na taj način moguće pristupiti informacijama o novcu kojim baratamo bilo gdje i bilo kad. Postoje mnogobrojne aplikacije koje to omogućuju, od onih u koje samo unosite iznose pa sve do onih koje izračunavaju koji iznosi vam preostaju kada platite sve režije ili recimo rate koje idu uz hitri krediti ili neke druge kredite, ukoliko ste iste uzeli.

Aplikacije se međusobno razlikuju

Osobne financije više nisu stvar financijskog savjetnika ili banke. Još ne tako davno, za detaljan pregled svojih financija bilo je potrebno odlaziti u ovlaštene financijske agencije kao što su banke da bi imali detaljan pregled svih prihoda i rashoda. No, s razvojem tehnologije došle su i mnoge blagodati koje uvelike olakšavaju svakodnevni život, što uključuje i same financije. Tako su se s vremenom razvile mnogobrojne aplikacije preko kojih je moguće upravljati svojim novcem. Postoji cijeli niz aplikacija koje se mogu nabaviti u mobilnim trgovinama te je najveći broj njih u potpunosti besplatan za preuzimanje. Postoje i neke aplikacije koje se u potpunosti plaćaju, dok ima i onih koje se samo djelomično naplaćuju kada se želi pristup posebnim opcijama. Kako postoji cijeli niz raznih aplikacija, tako se i njihove mogućnosti međusobno razlikuju. Najbolje je preuzeti nekoliko aplikacija te se odlučiti na onu koja vam najviše odgovara s obzirom na to koje su vaše potrebe.

Aplikacije nude razne opcije

Teško je reći koje su najbolje aplikacije za upravljanje s novcem samo iz razloga što se potrebe razlikuju od osobe do osobe. Nekim ljudima će biti bitno da im aplikacija prikazuje samo prihode i rashode mjesečnih troškova, dok će biti i onih ljudi koji od aplikacija očekuju da one nude mogućnosti dugoročnih planiranja ili štednje. Postoje i aplikacije koje pri korištenju mogu povući određene svote novca s vašeg računa kako bi se taj novac stavio na štednju, što u nekim slučajevima može završiti s iznenađenjem jer ponekad niste ni svjesni koliko se novaca može nakupiti sa sitnim izdvajanjem svakog mjeseca. Na popisu najpopularnijih aplikacija koje se vežu uz novac i financije su Mint, MoneyControl, 1Money, Digit, Wally, Spendee, Goodbudget, Expense Manager i Spending Tracker. Također, na toj se listi može naći i pokoja aplikacija koju je dala proizvesti određena banka, no tada to spada već u domenu e-bankarstva te se korištenje istih plaća u obliku naknada matičnoj banci.

Tagovi:

Više članaka