Što je natalna astrologija

Što je natalna astrologija

Što je natalna astrologija i što može pokazati

Natalna karta je bukvalno karta vašeg rođenja, izračunava se iz vašeg datuma, sata i mjesta rođenja (zemljopisni položaj rođenja, a pokazuje izgled neba i poredak planeta u trenutku vašeg rođenja. Što je natalna astrologija i što može pokazati je fascinantno, jer prvo određuje vaš znak koji opisuje vaš izgled, vašu osobnost, karakter, talente i vaše afinitete, a zatim podznak koji opisuje kako ćete te svoje sposobnosti iskoristiti u svom životu od djetinjstva do kraja života.

Natalna karta ili natalni horoskop pokazuje vaš život poput neke magične slagalice, objašnjava vaše navike, ambicije, odnos prema novcu i hoćete li ga imati, odnos prema drugim ljudima i vaša ostvarenja. Pitati što je natalna astrologija, a ne htjeti vidjeti točke upozorenja u vašem životopisu (crne točke) koji još pišete i pisat ćete ga dok dišete, nema previše smisla. Ljudi upravo zbog nekih fatalnih ili tragičnih trenutaka u svom životu i odluče naručiti svoj natalni horoskop, da bolje shvate ono što im se događa.

Što je natalna astrologija u odnosu na druge vrste astrologija

Astrologija ne bi bila ni zamisliva ni moguća bez astronomije i matematike, ali i nekih drugih znanosti. Mitologija i filozofija su također pridonijele da danas ravnopravno supostoje zapadna, indijska (yotiš), kineska, indijanska, tibetanska, egipatska i još mnoge druge astrologije. Što je natalna astrologija u odnosu na druge vrste astrologija, ukratko ona se bavi pojedincem i njegovom sudbinom. Toliko različitih podjela astrologija ima da laike te podjele mogu i zbuniti, savjetnici na astrofon21 to najbolje znaju.

Astromitologija, astropsihologija, astromedicina, astrobiologija, astrofilozofija, poslovna astrologija, horarna astrologija (bavi se sadašnjošću), progresivna astrologija (planovi i razvoj), usporedna astrologija (ljubavna kompatibilnost), simbolička astrologija, okultna astrologija, stelarna astrologija, čini se da podjela ima koliko i astrologa. Bit je u tome što je natalna astrologija jedina u stanju izračunati grafikon vašeg osobnog života u svim njegovim aspektima i na neki način vas pripremiti na neugodna životna iznenađenja koja vas čekaju na vašem životnom putu, ali i pokazati vam gdje vas čeka velika sreća.

Što je natalna astrologija u odnosu na dnevni, tjedni, mjesečni i godišnji horoskop

Svi čitaju horoskope, vjerovali u njih ili ne, iz znatiželje ih pročitaju, a i mnogi veliki znanstvenici, a i neki sveci su vjerovali u utjecaj zvijezda ( Toma Akvinski, Konstantin Veliki, Roger Bacon, Paracelzus, Dante, Martin Luther i još mnogi drugi). No, što je natalna astrologija u odnosu na dnevni, tjedni, mjesečni i godišnji horoskop, moglo bi se reći isto što i cijeli život nekog pojedinca u odnosu na neke pojedinačne faze i događaje tog života.

Veliki scenarij života svakog pojedinca je zapisan u konstelaciji planeta na nebeskom svodu u trenutku vašeg rođenja, jer utjecaj planeta na život na zemlji je neporeciv. Što je natalna astrologija drugo nego dešifriranje zvjezdane enigme života svakog pojedinca, koje objašnjava i zašto nam se što događa i možemo li bar neke stvari izbjeći. Pokazuje nam kakvo nam je bilo djetinjstvo, čak i ako smo neke stvari zaboravili, kako nam je sada i kakva nas budućnost očekuje.

Tagovi:

Više članaka