Potencija.net

Najbolji proizvodi za potenciju i erekciju

  • dugotrajan seks
  • čvrsta i jaka erekcija
  • više sperme
  • veći libido
  • proizvodi za nju i njega

Tablete za potenciju na biljnoj bazi

Tablete za potenciju na biljnoj bazi

Tablete za potenciju na biljnoj bazi, Maka biljka

Tablete za potenciju na biljnoj bazi mogu biti temeljene na različitim biljkama, a jedna od njih je biljka Maka. Maka je biljka koju su autohtoni stanovnici Perua koristili već prije dvije tisuće godina za poboljšanje plodnosti. Raste u visokim Andama i nijedna druga biljka na svijetu se ne uzgaja na tako velikoj nadmorskoj visini kao maka. Ova biljka je bogata vitaminima iz skupine B (tiamin, riboflavin i niacin), vitaminom C, aminokiselinama, cinkom, selenom, željezom, manganom, bakrom i drugim mineralima i vitaminima.

Zahvaljujući svom sastavu maka može pojačati libido, smanjiti erektilnu disfunkciju, održavati prostatu u dobrom stanju, regulirati hormonalni sustav, smanjiti simptome depresije, itd. Ukoliko ne vjerujete u tablete za potenciju na biljnoj bazi, onda probajte Viagru, najpopularniju tabletu za potenciju. Viagra cijena će ovisiti o tome kakav paket uzmete, tj. koliko tableta Viagre uzmete i po kojoj težini, a ona može biti 20, 50 i 100 mg. No, svakako isprobajte tablete na biljnoj bazi prije nego probate sintetičke tablete.

Tablete za potenciju na biljnoj bazi, Sabal palma

Kao što je spomenuto, tablete za potenciju na biljnoj bazi mogu biti napravljene od raznih biljaka, pa tako i od sabal palme. Sabal palma već se koristila za liječenje poremećaja mokrenja kod muškaraca u 15. stoljeću prije Krista u starom Egiptu. S druge strane, autohtoni stanovnici Floride koristili su ovu palmu za liječenje prostate, edema testisa i atrofije testisa, kao i za liječenje erektilne disfunkcije. Prema prirodnoj medicini, sabal palma ima snažna svojstva stimuliranja potencije jer povećava razinu testosterona u krvi.

Sabal palma može pomoći u smanjenju lošeg kolesterola i podržava krvožilni sustav. Tablete za potenciju na biljnoj bazi, tj. na bazi sabal palme učinkovitost temelji na kemijskim komponentama koje ova biljka sadrži. S obzirom da ova biljka pozitivno utječe na krvožilni sustav muškarca lako je zaključiti zašto je efektivna u liječenju erektilne disfunkcije. Naime, problemi sa krvožilnim sustavu uvelike utječu na seksualnu disfunkciju muškarca, s obzirom da dolazi do smanjenog protoka krvi kroz muški spolni organ.

Tablete za potenciju na biljnoj bazi, ostale biljke

Tablete za potenciju na biljnoj bazi su raznovrsne. Osim od make i sabal palme one mogu biti napravljene i od Damian biljke. Ovu egzotičnu biljku prvi su počeli koristiti Maje. Damiana povećava opskrbu krvlju reproduktivnih organa i regulira hormonalni sustav. Osim toga Damiana ima antidepresivne i opuštajuće učinke, smanjuje anksioznost i podržava funkciju živčanog sustava. Druga biljka koja se može koristiti za izradu tablete za potenciju na biljnoj bazi je ginko. Ginko je biljka bogata flavonoidima koji pojačavaju spolni nagon.

Ekstrakt ginka poboljšava dostupnost dušikovog oksida, pojačava opskrbu spolnih organa krvlju i omogućuje opuštanje žila glatkih mišića, što povećava šanse za bržu erekciju. Yohimbe je još jedna biljka koja se koristi za liječenje erektilne disfunkcije muškaraca. Yohimbe je afričko stablo čija se kora koristi za proizvodnju prirodnih pripravaka, pa tako i tableta za potenciju, za erektilnu disfunkciju. Na sreću svih muškaraca koji imaju neki oblik seksualne disfunkcije postoji veliki broj lijekova i preparata pomoću kojih mogu riješiti svoj problem.

Tagovi:

Potencija.net

Najbolji proizvodi za potenciju i erekciju

  • dugotrajan seks
  • čvrsta i jaka erekcija
  • više sperme
  • veći libido
  • proizvodi za nju i njega

Više članaka