Igrice u krevetu

Igrice u krevetu

Igrice u krevetu, zabava u dvoje

Ako mislite da igrice nisu za odrasle, griješite! Isprobavanje „nezrelih“ i sexy igrica može itekako začiniti stvari u krevetu, autu, vani, zapravo bilo gdje. Duge veze i brakovi znaju dovesti do određene rutine koje nikako više nije uzbudljiva, i upravo zato je potrebno malo začiniti odnos s igricama. Za igrice u krevetu je naravno potrebno dvoje, ako ste možda odvažniji može i troje ili četvero. Dovoljno je da samo jedan od partnera krene u realizaciju i priča može započeti. Mnogi od nas imaju skrivene fantazije i mnogo puta smo ih možda htjeli realizirati na partneru ali nas je bilo strah, ako želite začiniti svoj seksualni život možda je upravo sada savršena prilika za to. I dok pričanje o maštarijama, ili erotske priče mogu itekako uzbuditi partnera, ostvarivanje ima još veći efekt. Igrice u krevetu ne moraju nužno i ostati u krevetu. Donosimo vam par zanimljivih igrica u krevetu i van njega kako bi ste se mogli u sebi probuditi onu istu strast i žudnju za partnerom.

Igrice u krevetu, sexy igrice pod plahtom

Naš krevet nam je najdraži kada je u pitanju seks. Nema bolje od intime u vlastita četiri zida, no što kada uzbuđenje splasne? Postoje razne sexy igrice u krevetu koje vam mogu pomoći da vratite istu staru čar i iščekivanje koje će vas dovesti do ludila. Štoperica je prva igrica koju možete isprobati, potrebna vam je štoperica. Pravila igre je da izaberete određeno vrijeme, npr. 30 minuta i u tih 30 minuta ne smije doći do seksa. Zašto? Mnogi parovi zaborave važnost predigre, a upravo ona je temelj dobrog seksa. Slijepac je također popularna igrica u krevetu, potreban vam je povez oko očiju. Pravila igre su da se partneru stavlja povez na oči, odvede u bilo koju prostoriju i krenete lagano s dodirima, poljupcima, grickanjem. Čar igre je što vaš partner ne zna koji dio tijela ćete uhvatiti, što je uzbudljivo. Igra uhićenja, pogađate potrebne su vam sexy lisice ili bilo što s čime se mogu zavezati ruke ili ruke i noge. Pravila igre su da uhitite svog partnera i „iskoristite“ ga dok je nemoćan. Jedna od najpoznatijih sexy igrica je masažer, kada je vaš partner vaš privatni maser. Potrebno vam je ručnik i ulje za tijelo ili masažu. Pravila igre su naravno besplatna senzualna masaža koja kasnije dolazi do masaže sa sretnim završetkom. Igrice u krevetu itekako mogu biti zanimljive, no još su više zanimljive kada vi predložite nešto što ste dulje vremena htjeli isprobati. Vaš partner će uvijek biti iznenađen kada predložite nešto.

Igrice u krevetu, igrice van kreveta

Vaš stambeni prostor je pun mogućnosti. Sigurno ste nekada maštali o sexu u kadi uz svjećice ili u hodniku odmah po ulasku u vašu kuću ili stan. Igrice u krevetu se vrlo lako mogu primijeniti bilo gdje u stanu. Možete primjerice svog partnera dočekati kao sexy sobarica ili kuharica, ili možete se vrlo jednostavno prošetati goli pored svog partnera kada vidite da radi nešto. Pozivanje partnera u tuš i zamolba da vam pomogne s kupanjem je također opcija. Igrice se mogu odvijati i van vašeg stambenog prostora, primjerice u autu ili ako ste negdje sami u prirodi. Mogućnosti su brojne. Za početak ako želite začiniti svoj seksualni život i pružiti vašem partneru i sebi više užitka, igrice u krevetu su početna točka. Požuda i strast su osjećaji koji bi uvijek trebali biti prisutni između vas i vašeg partnera, zato nemojte zaboraviti tu i tamo nabaciti neku sexy igricu kako biste održali plamen.

Tagovi:

Više članaka