Kako blokirati broj

Kako blokirati broj

Kako blokirati broj u potpunosti?

Razvoj tehnologije i digitalizacija omogućila je vrlo lak kontakt među ljudima. I dok naši pretci nisu mogli saznati što se događa na drugoj kraju svijeta i do nekoliko tjedana, mi danas o svemu znamo gotovo instantno. Ljudski kontakti su danas umreženiji nego ikad prije, a ponekad nam je toga i preko glave. Čak nas danas zovu na telefone i nepoznati brojevi, prodavajući neke proizvode koji nas uopće ne zanimaju. Ima i onih koji svako malo promaše jedan broj pa uvijek slučajno nazovu Vas. Kako blokirati broj? Kako blokirati neki kontakt koji Vas samo smeta? Danas svaki mobitel ima funkciju blokiranja određenog broja kako biste se mogli osjećati namireno. Kako blokirati broj je nekad bilo na dužnosti telekomunikacijskim operaterima, neki ne znaju da danas oni nemaju veze s time, već je u Vašem mobitelu ugrađena ova funkcija kako biste samo blokirali brojeve za koje ne želite da Vas zovu ili da Vam šalju poruke.

Kako blokirati broj? Korak po korak:

Kako blokirati broj? NIje u svim slučajevima procedura identična, no u većini mobitela danas postoji jednostavna opcija za blokiranje kontakata. Odite u izbornik i u postavke mobitela, tako pronađite security and privacy postavke. Među postavka trebate pronaći “block certain number” ili “limit incoming calls”. Postoji puno mobitela i nije u svakom blokiranje broja u istim postavkama. Nakon što pronađete funkciju, tamo možete dodati brojeve koje će mobitel kasnije ignorirati kad god Vas pokušaju dobiti. Kako blokirati broj i što se događa nakon blokiranja? Nakon što ste blokirali kontakt, nećete dobiti nikakvu notifikaciju kad Vas taj broj opet nazove. Nema naknadnog SMS-a u kojem piše da Vas je taj i taj broj zvao. Nakon blokiranja kontakta, nećete znati je li Vas netko probao dobiti ili ne. Blokirajte sve nepoželje kontakte koji Vam smetaju u radu. Blokirajte promotore i prodavače raznih proizvoda, blokirajte vjerske misionare, blokirajte anketare koji Vas pitaju za koga ćete glasati.

Kako blokirati broj na mobitelu? Mogu li se brojevi kasnije i deblokirati?

U slučajevima kad nam netko smeta s čestim pozivima ili porukama, pada nam na pamet da razmotrimo da nekoga i blokiramo. Sada smo naučili kako blokirati broj te onemogućiti da nas netko dobije na mobitel. Ipak, nekad se događa i suprotna situacija pa broj želim deblokirati. To je isto vrlo lako moguće, a kako to radite? To ćete učiniti na isti način kao i blokiranje – idite u postavke baš kao i prije te samo maknite broj s popisa blokiranih kontakata. Nakon toga osoba Vas može ponovo dobiti. Ono što isto treba istaknuti je to da drugi ne znaju da ste ih blokirali – njima će jednostavno doći dojava da je broj nedostupan, a ne da su blokirani. Kako god bilo, sada znate kako blokirati broj koji Vas smeta. Svako blokiranje možete i brzo poništiti. Što god bio razlog, znate da je Vaše svako pravo blokirati brojeve koji Vas smetaju, a oni iovako ne znaju da ste ih blokirali.

Tagovi:

Više članaka

Kako sakriti aktivnosti na internetu

Kako sakriti aktivnosti na internetu

U današnje vrijeme, kada sve više vremena provodimo na internetu, važno je znati kako zaštititi svoju privatnost i sakriti svoje aktivnosti na mreži. Jedan od načina za to je korištenje VPN-a, virtual

6 razloga zašto nitko ne čita vaš blog

6 razloga zašto nitko ne čita vaš blog

Iako skoro svaka tvrtka i mnogi influenceri imaju svoj blog, ne postižu svi jednako dobar uspjeh. Ukoliko ste i Vi razočarani s prometom i učinkom svojeg bloga, ne morate se brinuti, jer niste sami u