Kako hipnotizirati osobu

Kako hipnotizirati osobu

Kako hipnotizirati osobu rukama

Zanima vas kako hipnotizirati osobu rukama i želite skupiti informacije o tome kako bi i sami mogli to prakticirati. Jednom kada pročitate ovaj tekst znati ćete kako hipnotizirati osobu rukama. Za početak, odaberite prostor gdje nema buke i ljudi, kako ne bi imali nikakve distrakcije tijekom postupka.

Nakon što je osoba koju planirate hipnotizirati spremna, recite joj da zatvori oči. Također im recite da budi fokusirani na prostor između svojih ruku. Cilj je da osobe polako približavaju svoje dlanove, dok im vi govorite umirujuće riječi. Sam odabir riječi nije važan, već je važno da su one izgovorene na umirujući i relaksirajući način.

U zadnji trenutak kada im se dlanovi trebaju spojiti, vi svojim rukama to napravite i spojite dlanove osobe koju hipnotizirate i lagano i nježno ju privlačite sebi, dok joj na umirujući način govorite da zaspe. Važno je da omogućite da prostor u kojem izvodite postupak hipnotiziranja zaista bude tih, kako se osoba ne bi probudila tijekom samog postupka. Jednom kada dovršite hipnozu, omogućite osobi da i izađe iz te iste hipnoze.

Kako hipnotizirati osobu očima

Možda vam se hipnotiziranje čini kao jedna vrsta magije, ali u stvarnosti iza nje stoji mnogo prakse i znanosti. Jedan od najučinkovitijih načina kako hipnotizirati osobu se odnosi na hipnozu očima, tzv. prozorom u psihu. Ovaj način uvijek samo onda kada vam osoba koju želite hipnotizirati za to da i odobrenje.

Prije nego krenete sa ovim načinom, provjerite koncentraciju svojeg pogleda, tj. koliko dugo možete koncentrirano gledati u nešto. Nakon što ste se uvjerili da imate koncentrirani pogled i znat ćete kako hipnotizirati osobu, počnite sa postupkom hipnotiziranja. Posjednite ispred sebe osobu koju želite hipnotizirati na udoban i uspravan način. Zatim, recite toj osobi da koncentrirano gleda u točku ispod vašeg desnog oka. Dok osoba to radi, vi gledajte u njezine oči bez treptanja.

Počnite tiho brojati od 5 do 0. Dok brojite govorite osobi: „Vaše vjeđe postaju sve teže i teže“, Vaše vjeđe postaju teže i počinju padati“, „Ubrzo će postati tako teške da će se zatvoriti“, „Što ih više pokušavate otvoriti, to će postajati sve teže i biti će sve više zatvorenije“. Ponavljajte ove fraze nekoliko puta dok brojite od 5 do 0. Recite osobi da ćete joj dotaknuti rame i ona će tada zaspati. Zatim, dotaknite osobi rame i recite joj da zaspe. Nakon ovoga osoba bi trebala biti hipnotizirana.

Kako hipnotizirati osobu i za što sve služi hipnoza

Nije lako hipnotizirati osobu koja želi biti hipnotizirana zato je važno znati kako hipnotizirati osobu na pravi način. Protivno popularnim krivim predodžbama, hipnoza nije kontrola uma ili mistična moć. Vi kao hipnotizer primarno imate ulogu vodiča koji pomaže osobi da se opusti i padne u trans ili san. Osim što morate znati kako hipnotizirati osobu, isto tako morate znati čemu služi hipnoza.

Naime, hipnoza prije svega služi da bi se nekome pomoglo oko različitih zdravstvenih tegoba. Hipnoza se može koristiti za rješavanje anksioznosti, za pronalaženje rješenja za određeni problem u životu. Pomoću hipnoze se može smanjiti i razina stresa koju određena osoba ima.

Na vama kao osobi koja vodi postupak hipnoze je da odaberete adekvatni način hipnoze za svaki pojedini problem ili za svaku pojedinu mentalnu tegobu. Stoga je važno da uložite mnogo vremena u svoje usavršavanje, kako bi bili odličan hipnotizer. Nemojte olako shvatiti postupak hipnoze, jer ako se ona ne provede na pravilan način, zdravstvene tegobe se mogu i pogoršati.

Tagovi:

Više članaka

Tablete za erekciju

Tablete za erekciju

Seks je mnogima veoma bitna stavka u životu, moglo bi se čak reći jedna od sporednih stvari oko čega se svijet vrti. U zadnjih nekoliko godina, sve više se muškaraca bori sa problemom ve

Jutarnja erekcija razlog

Jutarnja erekcija razlog

Vjerojatno se svaki muškarac dosada u svom životu ujutro probudio neugodnom pojavom erekcije. Mnogi muškarci ne znaju koji je jutarnja erekcija razlog k tome i zbog čega se to i događa.

Zašto štucamo

Zašto štucamo

Svima nama se dogodi da nekada štucamo nakon obroka. No, većina ne zna zašto štucamo nakon obroka. Štucanje se zna pojaviti kada svoj stomak povećamo iznad normalne veličine. Ljudski stomak se nalazi