Kako smanjiti grudi bez operacije

Kako smanjiti grudi bez operacije

Kako smanjiti grudi bez operacije, prirodni načini za postupno smanjivanje

Iako je veličina grudi na neki način “zadana” našim nasljednim osobinama, dakle genetikom, ipak neke žene njihova njihova veličina muči, pa mnoge žene koje imaju male grudi, žele ih povećati, a on koje imaju velike grudi žele ih smanjiti. U svakom slučaju velike grudi mogu jako komplicirati ženi život i biti direktan krivac za bolove u vratnom dijelu kičme i ramenima. Kako smanjiti grudi bez operacije, prirodni načini za postupno smanjivanje, neke žene se boje operacije, nekima je ona preskupa, neke se utežu i stežu u dvostrukim grudnjacima ne bi li ih sakrile i barem prividno smanjile, a neke isprobavaju razne prirodne načine za smanjivanje. Kako smanjiti grudi bez operacije, ako su prevelike zbog povećane tjelesne mase, odnosno zbog debljine koja je možda i posljedica trudnoće i dojenja, tu pomaže dijeta, jer grudi su uglavnom masno tkivo koje pametna dijeta može istopiti i svesti na željenu i prihvatljivu mjeru, a katkada je dovoljna samo reprogramirana prehrana.

Kako smanjiti grudi bez operacije, redovita i programirana tjelovježba i promjena grudnjaka

Neka vam vaš fitnes trener savjetuje koju vrstu vježbi trebate provoditi, i tako programiranim vježbama ćete sagorjevati masti baš na onim dijelovima tijela gdje želite, pa će i grudi s vremenom postati manje. Kako smanjiti grudi bez operacije, redovita i programirana tjelovježba i promjena grudnjaka, pomaže plivanje, trčanje, brzo hodanje i cijeli niz katdiovaskularnih vježbi, a postoje i grudnjaci za smanjenje grudi. Postoje čak i grudnjaci koji svojom konstrukcijom smanju ju bol u leđima koju osjećaju sve žene sa velikim i teškim grudima. Kako smanjiti grudi bez operacije, možda je važno imati osobnog trenera koji dobro poznaje vaše tijelo. Za bilo koju vrstu tjelovježbi da se odlučite morate biti strpljivi, dosljedni i uporni do prvih rezultata smanjenja vaših teških, preveleikih grudi, dalje ćete ustrajavati na krilima tih prvih pobjeda. Možete veslati ili raditi sklekove doma, vježbati na nekoj spravi u teretani, ali radite to redovno i uporno dok ne postignete željeno smanjenje grudi.

Kako smanjiti grudi bez operacije, razni prirodni pripravci i namirnice za smanjivanje grudi su vrlo popularni

Pošto je estrogen kaoiostakihormoni, glavni arhitekt u građi tkiva dojke, pa žene koje koriste kontracepciju koja je povećava količinu estrogena u ženinom tijelu i njezine grudi, jednostavnim prestankom uzimanja kontracepcije, počinju joj se smanjivati i grudi. Kako smanjiti grudi bez operacije, razni prirodni pripravci i namirnice za smanjivanje grudi su vrlo popularni, a radi se o namirnicama koje svojim djelovanjem smanjuju količinu estrogena u ženinom tijelu, a time i veličinu grudi. Luk, jaja, neke vrste gljiva, đumbirov korjen, orašasti plodovi, lanene sjemenke, zeleni čaj, voćni sokovi ili voćne salate od citrusa, biljka guarana, riba i riblje ulje. Kako smanjiti grudi bez operacije, izbacite konzerviranu hranu, suhomesnate proizvode, brzu hranu, smanjite unos šećera, jedite svježe voće i povrće, pijete 2 – 3 l vode, idite na jogu, biciklirajte, džogirajte, idite redovno na masažu grudi, ako treba zamolite svog nutricionista da vam napravi tjedni ili čak mjesečni program prehrane i nemojte se prejedati.

Tagovi:

Više članaka

Trening za skidanje kila

Trening za skidanje kila

S današnjim brzim tempom života, mnogi od nas nemaju vremena kako bi se posvetili samima sebi, te se često zapostavimo i dovedemo u lošu situaciju. Jendo od takvih stvari je da se lo&sca