Kako upoznati dečka

Kako upoznati dečka

Kako upoznati dečka, upoznaj prvo sebe

Upoznati dobrog dečka nekim curama je prava noćna mora, ali uz malo ženskog šarma i pametnih poteza, dečka možete „upecati“ već za mjesec dana. Kako? Prvo kreni od sebe. Ako želiš dečka moraš i sama biti pametna i odvažna. Što mislimo pod prvo upoznaj sebe? Da bi znala kako upoznati dečka moraš prvo znati što želiš i kakva si ti sama. Neustrašive cure uvijek nalaze i dobivaju što žele, zašto? Samosvjesne su i znaju točno što traže u dečku. Flertovanje je također glavni faktor u pronalasku dečka, vježbajte svoje flertanje. Isto kako cure vole biti šarmirane lijepim riječima i komentarima, isto tako je i s dečkima. Okušaj svoj flert s konobarom, kolegom s posla ili poznanikom. Prvi korak kako upoznati dečka bi bio da obznanite svim svojim prijateljima kako želite upoznati nekog dečka. Zašto? Prijatelji uvijek znaju nekog slobodnog dečka. Iako zvuči čudno i neugodno, prijatelji ti nikada neće preporučiti lošeg dečka, dapače znat ćeš više o njemu u startu nego on o tebi.

Kako upoznati dečka, načini za upoznavanje dečka

Iako se gotovo svugdje navodi kako dečki vole sramežljive i mistične cure, ponekad baš trebate biti suprotne, osobito ako vas zanima kako upoznati dečka. Sramežljivost i misterioznost ide u korist cure kada ju dečko pokuša upoznati, no kada se karte obrnu dečko je taj koji ima pravo biti pomalo sramežljiv i misteriozan. Kako upoznati dečka? Prvo je bitno da proširiš svoj krug kretanja, ovo podrazumijeva upis na neke nove tečajeve ili jednostavno nova mjesta za izlazak. Uvijek je dobro upisati neki tečaj ili imati hobi u kojem možeš upoznati mnoštvo ljudi. Kada primjerice izađeš na neko novo mjesto, budi šarmantna i zavodljiva. Jednostavan osmijeh i pogled upućen dečku biti će dovoljan znak da si zainteresirana. Koristi svaku priliku za druženje, nebitno da li se radi o kavi s frendicama ili proslavi dječjeg rođendana, ljubav se događa kada najmanje očekuješ. Također isprobaj i toliko hvaljene dating aplikacije koje ti na dlanu omogućavaju da odabereš da li ti se netko sviđa ili ne. Budi otvorena i direktna, primjerice ako susrećeš jednog dečka dosta često nemoj se ustručavati pitati ga kako je i da li je možda za kavu. Uživaj u solo kavi, cura koja sama sjedi na kavi uvijek intrigira dečke i privlači pažnju. Postoji bezbroj načina kako možeš upoznati dečka, samo je bitno odvažiti se.

Kako upoznati dečka, mjesta za upoznavanje

Koja su najčešća mjesta za upoznavanje dečka? Nekada su kina, koncerti, kafići bili top lokacije za upoznavanje boljih polovica, no danas se to malo promijenilo. Dečka možeš upoznati doslovno bilo gdje, zato je važno da znaš kakav tip dečka želiš. Metodama osvajanja ćeš si odgovoriti na pitanje kako upoznati dečka, no gdje je drugo pitanje. Ako primjerice voliš životinje, volontiranje u azilu bi moglo biti dobro mjesto za upoznavanje takvog dečka. Voliš biti aktivna? Odlazak u teretanu ili neki sportski događaj onda također može povisiti šansu da upoznaš dečka koji dijeli istu strast prema sportu kao i ti. Voliš filmove? Solo odlazak u kino ne mora biti depresivno iskustvo, kina su odavno poznata kao mjesta na kojima su se mnogi zaljubili. Voliš glazbu? Otiđi na taj koncert koji želiš, sigurno ćeš sresti dečka koji dijeli isti ukus u glazbu kao i ti. Imaš puno prijatelja? Upoznaj prijatelje svojih prijatelja. Voliš chat? Osobni kontakti putem raznih aplikacija je također način za upoznati dečka. Upoznati dečka možeš dok šećeš sa psom, dok ideš u dućan, dok si vani na kavi s frendicom. Pravila kod kako upoznati dečka i gdje ne postoje.

Tagovi:

Više članaka