Kratkoročne pozajmice

Kratkoročne pozajmice

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako do kratkoročne pozajmice? Isprobajte online uslugu!

Krediti i pozajmice nešto su s čime se većina nas srela. Krediti su podijeljeni u tri kategorije kada je u pitanju njihova visina: kratkoročni krediti, srednjoročni i dugoročni krediti. Kada su u pitanju kratkoročni krediti, odnosno kratkoročne pozajmice, pojam se odnosi na posudbe u kojima je rok otplate manji od godinu dana. U pitanju su relativno mali iznosi novaca (uglavnom 4000 EUR) kojima pokrivamo manje probleme i situacije koje zahtijevaju našu financijsku pozornost. Kratkoročne pozajmice danas su najdostupnije i najpovoljnije u obliku online pozajmica. Online pozajmice izdaju male privatne kreditne kuće koje svoju uslugu populariziraju putem brzine i izostanka plaćanja provizija. Oni koji trebaju novac odmah ili oni koji ne vole plaćati bankovne provizije u ovakvim će pozajmicama pronaći svoje rješenje kada je u pitanju kreditno poslovanje. Prijavite se već danas za svoju i shvatit ćete zašto većina koja isproba ovu metodu se više ne vraća na stare bankovne kredite i zajmove.

Kratkoročne pozajmice sjest će na Vaš račun unutar 15 minuta!

Glavna prednost online pozajmica leži u njihovoj brzini. Dok ćete u bankama na svoje kredite i pozajmice čekati danima i tjednima, prvo zato da prikupite potrebnu dokumentaciju, a zatim dodatno da dočekate odluku banke; u online kreditima takvih situacija nema. Kratkoročne pozajmice online stižu na račun već 15 minuta nakon odobrenja zahtjeva. Sve što trebate napraviti je poslužiti se kreditnim kalkulatorom i skrojiti svoj kredit. Odredite visinu pozajmice i rok otplate. Kako su u pitanju kratkoročne pozajmice, ovakve posudbe nisu dovoljne da bi se napravila neka velika investicija (primjerice kupovina nekretnine), već ove pozajmice služe da biste riješili manje financijske situacije. Kad je u pitanju osiguravanje dodatnih sredstava, većina se danas odlučuje upravo za online uslugu jer osim što je brza, vrlo je i jednostavna. Također ne traži od Vas posjete bankama i sve što trebate napraviti možete napraviti iz udobnosti svog doma. Istražite više o kratkoročnim pozajmicama i pošaljite zahtjev za svojom!

Kratkoročne pozajmice plaćaju se samo u obliku kamata.

Kada se prijavimo za kredit u banci, često ne plaćamo samo kamate, već i troškove obrade zahtjeva kojeg smo poslali banci. Kratkoročne pozajmice koje ostvarujemo online nemaju takav slučaj i ovdje plaćate samo kamatu. Kako u ovakvim pozajmicama nema duge procedure i nema velike dokumentacije, tako nema ni potrebe za naplaćivanjem dodatnih provizija ili naknada s kojima ste se susretali u bankama. Online kratkoročne pozajmice plaćaju se samo u obliku kamata, a oni koji posuđuju manji iznos i vrate ga u kratkom roku, mogli bi čak platiti svoj kredit i bez kamata. To znači da efektivno možete putem online usluga dobiti besplatnu pozajmicu. Premda je to rezervirano samo za male i kratke posudbe, svejedno predstavlja još jednu prednost pred klasičnim modelom kreditnom poslovanja. Brzi zajam zato ostvarite online jer ćete novac vidjeti već istoga dana na svom računu, a isto tako nećete plaćati dodatno: bilo u obliku dodatnih provizija ili u obliku golemih kamata.
Tagovi:

Više članaka