Kratkoročne pozajmice

Kratkoročne pozajmice

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako do kratkoročne pozajmice? Isprobajte online uslugu!

Krediti i pozajmice nešto su s čime se većina nas srela. Krediti su podijeljeni u tri kategorije kada je u pitanju njihova visina: kratkoročni krediti, srednjoročni i dugoročni krediti. Kada su u pitanju kratkoročni krediti, odnosno kratkoročne pozajmice, pojam se odnosi na posudbe u kojima je rok otplate manji od godinu dana. U pitanju su relativno mali iznosi novaca (uglavnom 4000 EUR) kojima pokrivamo manje probleme i situacije koje zahtijevaju našu financijsku pozornost. Kratkoročne pozajmice danas su najdostupnije i najpovoljnije u obliku online pozajmica. Online pozajmice izdaju male privatne kreditne kuće koje svoju uslugu populariziraju putem brzine i izostanka plaćanja provizija. Oni koji trebaju novac odmah ili oni koji ne vole plaćati bankovne provizije u ovakvim će pozajmicama pronaći svoje rješenje kada je u pitanju kreditno poslovanje. Prijavite se već danas za svoju i shvatit ćete zašto većina koja isproba ovu metodu se više ne vraća na stare bankovne kredite i zajmove.

Kratkoročne pozajmice sjest će na Vaš račun unutar 15 minuta!

Glavna prednost online pozajmica leži u njihovoj brzini. Dok ćete u bankama na svoje kredite i pozajmice čekati danima i tjednima, prvo zato da prikupite potrebnu dokumentaciju, a zatim dodatno da dočekate odluku banke; u online kreditima takvih situacija nema. Kratkoročne pozajmice online stižu na račun već 15 minuta nakon odobrenja zahtjeva. Sve što trebate napraviti je poslužiti se kreditnim kalkulatorom i skrojiti svoj kredit. Odredite visinu pozajmice i rok otplate. Kako su u pitanju kratkoročne pozajmice, ovakve posudbe nisu dovoljne da bi se napravila neka velika investicija (primjerice kupovina nekretnine), već ove pozajmice služe da biste riješili manje financijske situacije. Kad je u pitanju osiguravanje dodatnih sredstava, većina se danas odlučuje upravo za online uslugu jer osim što je brza, vrlo je i jednostavna. Također ne traži od Vas posjete bankama i sve što trebate napraviti možete napraviti iz udobnosti svog doma. Istražite više o kratkoročnim pozajmicama i pošaljite zahtjev za svojom!

Kratkoročne pozajmice plaćaju se samo u obliku kamata.

Kada se prijavimo za kredit u banci, često ne plaćamo samo kamate, već i troškove obrade zahtjeva kojeg smo poslali banci. Kratkoročne pozajmice koje ostvarujemo online nemaju takav slučaj i ovdje plaćate samo kamatu. Kako u ovakvim pozajmicama nema duge procedure i nema velike dokumentacije, tako nema ni potrebe za naplaćivanjem dodatnih provizija ili naknada s kojima ste se susretali u bankama. Online kratkoročne pozajmice plaćaju se samo u obliku kamata, a oni koji posuđuju manji iznos i vrate ga u kratkom roku, mogli bi čak platiti svoj kredit i bez kamata. To znači da efektivno možete putem online usluga dobiti besplatnu pozajmicu. Premda je to rezervirano samo za male i kratke posudbe, svejedno predstavlja još jednu prednost pred klasičnim modelom kreditnom poslovanja. Brzi zajam zato ostvarite online jer ćete novac vidjeti već istoga dana na svom računu, a isto tako nećete plaćati dodatno: bilo u obliku dodatnih provizija ili u obliku golemih kamata.
Tagovi:

Više članaka

Najbolje platforme za brze zajmove

Najbolje platforme za brze zajmove

Odabir najbolje platforme za brze zajmove može biti izazovan zadatak zbog velikog broja dostupnih opcija na tržištu. Svaka platforma nudi različite uvjete, kamatne stope i pogodnosti, stoga je važno p

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

U trenutku kada se suočimo s neočekivanim financijskim krizama, hitne pozajmice često se pojavljuju kao spas u zadnji čas. Ove vrste pozajmica nude brz i jednostavan način za dobivanje potrebnog novca