Master card krediti

Master card krediti

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 13.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kakvi su Master card krediti

Tvrtke s kreditnim karticama žele pretvoriti vašu neiskorištenu kreditnu liniju u gotovinu koju možete posuditi za stvari poput poboljšanja doma ili neočekivanih troškova. No, ti Master card krediti sa kreditnim karticama možda nisu najbolji izbor za vaš novčanik ili vašu kreditnu sposobnost.

Dva najveća izdavatelja kreditnih kartica, Citi i Chase, nude zajmove Citi Flex i zajam My Chase zajmoprimcima koji ispunjavaju uvjete. Iako su ti krediti brzi, prikladni i jeftiniji od gotovinskih predujmova, stručnjaci za osobne financije kažu da su zajmovi još uvijek skupi i da mogu sniziti vaše kreditne bodove, što u budućnosti otežava dobivanje kredita s niskim kamatama, tu spadaju i Master card krediti.

Prije nego što prihvatite ovaj naizgled jednostavan način dobivanja novca, razmislite o rizicima i usporedite svoje alternative. Na svom online računu ili u mobilnoj aplikaciji banke možda ćete vidjeti ponudu za kredit za kreditnu karticu. Iako ćete morati odabrati željeni iznos zajma i pregledati svoje mogućnosti, ne morate se službeno prijaviti ili proći kreditnu provjeru da biste primili zajam. To je zato što se ne prijavljujete za novi oblik kredita, već koristite ograničenje koje je već dostupno na vašoj kreditnoj kartici.

Kako funkcioniraju Master card krediti

Vrlo je primamljivo jer je tako brzo i jednostavno, bez aplikacije. Ako ste već u dugovima, to može uzrokovati snježnu grudu i postati veliki problem. Iznos koji možete posuditi ovisi o vašim dostupnim kreditima, mjesečnim navikama potrošnje i kreditnoj sposobnosti, između ostalih čimbenika. Najniži iznos koji možete posuditi je 500 USD.

Nakon što odaberete iznos kredita i rok otplate, izdavatelj u roku od nekoliko dana prenosi novac na vaš bankovni račun. Master card krediti će alternativno poslati ček poštom. Brze pozajmice imaju uvjete povrata od šest mjeseci do pet godina, a mjesečne otplate dodane su minimalnoj uplati vaše kartice, tako da imate samo jednu uplatu za praćenje. Master card krediti kažu da prijavljuju plaćanja kreditnim uredima kao plaćanja kreditnom karticom, a ne kao zasebna plaćanja zajma.

Različite vrste kredita u vašim izvješćima mogu pozitivno utjecati na vaše rezultate. U ovom slučaju nema dodatne koristi za vaš kreditni rezultat, osim što imate kreditnu karticu i izvršite plaćanje.

Možete nastaviti koristiti svoju kreditnu karticu, ali htjet ćete pratiti stanje i ostati ispod kreditnog ograničenja kako biste izbjegli skupe naknade. Uz brze pozajmice također nećete dobiti gotovinu, milje ili bodove.

Master card krediti beneficije

Master card krediti spadaju u drugu klasu zaduživanja poznatu kao revolving kredit. S revolving kreditnim računom, zajmoprimac obično ima stalni pristup sredstvima sve dok njihov račun ostaje u dobrom stanju. Revolving računi kreditnih kartica također mogu redovito ispunjavati uvjete za povećanje kreditnih limita. Kamatne stope su obično više od osobnih kredita.

Revolving kredit funkcionira drugačije od osobnog kredita. Zajmoprimci imaju pristup određenom iznosu, ali taj iznos ne primaju u cijelosti. Umjesto toga, zajmoprimac može uzeti sredstva s računa po vlastitom nahođenju u bilo kojem trenutku do maksimalnog ograničenja. Zajmoprimci plaćaju kamatu samo na sredstva koja koriste kako bi zajmoprimac mogao imati otvoren račun bez kamata ako nema salda.

Kreditne kartice mogu biti različitih varijanti i pružaju mnogo pogodnosti. 4 Najbolje kreditne kartice mogu uključivati ​​0% uvodnih kamatnih razdoblja, dostupnost prijenosa stanja i nagrade. S druge strane spektra, neki mogu doći s visokim godišnjim postotkom kamata u kombinaciji s mjesečnim ili godišnjim naknadama. Sve kreditne kartice obično se mogu koristiti svugdje gdje se prihvaćaju elektronička plaćanja.

Kartice vrhunske kvalitete s nagradnim bodovima mogu biti vrlo korisne za zajmoprimca koji koristi pogodnosti i mjesečno plaća ostatke. Nagradne kartice mogu nuditi povrat novca, bodove za popuste pri kupnji, bodove za kupnju robne marke i bodove prema putovanju.

Općenito, Master card krediti također mogu biti neosigurane ili osigurane. Neosigurane kartice nude kredit bez kolaterala. Osigurane kartice često su opcija za zajmoprimce s niskim kreditnim rezultatima. S osiguranom karticom dužnik je dužan osigurati kapital prema granici salda kartice. Zaštićene kartice imaju različite uvjete pa se neke mogu podudarati sa osiguranim saldom, neke mogu ponuditi povećanje nakon određenog vremena, a neke mogu primijeniti osigurani saldo na karticu kao plaćanje nakon nekoliko mjeseci.

Općenito, svaka vrsta kreditne kartice imat će svoj način prikupljanja kamata, pa može biti važno pročitati sitni tisak. Za razliku od osobnih kredita, gdje je vaša mjesečna uplata obično ista tijekom cijelog razdoblja otplate, račun za kreditnu karticu mijenjat će se svaki mjesec.

Neke kreditne kartice nude zajmoprimcima prednost razdoblja otplate ciklusa izvoda koje omogućuje slobodno posuđena sredstva. Ostale kartice naplaćuju dnevne kamate, uključujući i konačnu kamatu na kraju mjeseca. Za kartice s počekom, zajmoprimci mogu otkriti da imaju otprilike 30 dana da kupe nešto bez kamata ako se saldo plati prije nego što se kamate počnu nakupljati.

Tagovi:

Više članaka

Najbolje platforme za brze zajmove

Najbolje platforme za brze zajmove

Odabir najbolje platforme za brze zajmove može biti izazovan zadatak zbog velikog broja dostupnih opcija na tržištu. Svaka platforma nudi različite uvjete, kamatne stope i pogodnosti, stoga je važno p

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

U trenutku kada se suočimo s neočekivanim financijskim krizama, hitne pozajmice često se pojavljuju kao spas u zadnji čas. Ove vrste pozajmica nude brz i jednostavan način za dobivanje potrebnog novca