Privatna posudba novca

Privatna posudba novca

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 13.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Privatna posudba novca

Svatko od nas se može naći u nezgodnoj situaciji gdje vas neočekivano može dohvatiti troškovi na koji niti niste računali niti niste spremni po pitanju financija ih pokriti u cijelosti. To mkogu biti stvari poput velikih kućanskih režija koji su došli na naplatu, dugove kojima je došlo vrijeme da ih podmirite, iznenadni kvarovi na vašem automobilu ili pak u vašemu domu i slično. Ovakve nas stvari mogu itekako izbaciti iz takta te nam uzrokovati mnogo stresa i nekima čak prouzrokovati paniku. Bitno je u ovakvim teškim trenucima ostati pribrane i hladne glave te ne dopustiti da vam takvo što uzrokuje paniku. Postoji mnogo načina kako možete sanirati ovakve troškove, a odgovor je privatna posudba novca. Mnogi se groze ideje da posuđujete novce od obitelji ili prijatelja, ali postoji puno bolji način kako da dođete do novca privatno i anonimno. Kreditne kuće nude svojim klijentima opciju privatna posudba novca te kroz možete doći do novca kada vam je to najpotrebnije. Više o temi slijedi u nastavku.

Privatna posudba novca gdje dobiti?

Kreditne kuće, iako su se tek kasnije pojavile na financijskom tržištu, ali su u veoma kratkom vremenu postale veoma popularne među građanima. Razlog k tome je što kreditne kuće za razliku od klasičnih banki nude svojim klijentima puno jednostavniji način kako da dođu do novca bez puno komplikacija i nepotrebnog stresa. Svatko tko je ikada ugovarao kredit u tipičnoj banci zna koliko zna biti naporan i zamoran cijeli proces ugovaranja kredita bilo koje vrste, bio on mali ili veliki. Uglavnom se cijeli proces sastoji od mnogo posjeta i sastanaka u banci te prikupljanje raznih papira i potvrda. I na kraju nije vam skroz garantirano odobrenje od strane banke. Kod kreditne kuće toga nema, jer kod njih je cijeli proces pojednostavljen i uvjeti i dokumenatcija je smanjena na bazični minimum. Ujedno, kod njih je privatna posudba novca zagarantirana svakom građaninu, bez obzira jeste li student, zaposlenik ili umirovljenik. U nastavku ćemo vam reći kako izgleda proces prijave za privatna posudba novca.

Privatna posudba novca kako dobiti?

Privatna posudba novca u kreditnoj kući se lako može ugovoriti, te će vam za cijeli proces prijave trebati oko desetak minuta, možda čak i manje. Kako biste si osigurali novce u brzom i kratkom roku, najprije morate odrediti koliki vam je iznos potreban za vaše potrebe, te ujedno morate odrediti koji vam rok otplate kredita najviše odgovara u skladu s vašim financijskim mogućnostima. Možete se poslužiti s kalkulatorom za brzi krediti koji će vam pomoći da izračunate anuitet kako biste vidjeli kako bi izgledao cijeli plan otplate te ujedno vidjeli da li bi odgovarao vašem budžetu. Naposljetku trebate ispuniti njihov obrazac za prijavu te uz to priložiti preslike vaših dokumenata koji su potrebni. Kada ste sve ove korake obavili, kreditna kuća će vas u kratkom roku povratno kontaktirati kako bi vas obavijestila o ishodu vašeg zahtjeva. Privatna posudba novca se po uspješnom odobrenju trenutačno isplaćuje na vaš račun te novce možete odmah krenuti trošiti.

Tagovi:

Više članaka

Najbolje platforme za brze zajmove

Najbolje platforme za brze zajmove

Odabir najbolje platforme za brze zajmove može biti izazovan zadatak zbog velikog broja dostupnih opcija na tržištu. Svaka platforma nudi različite uvjete, kamatne stope i pogodnosti, stoga je važno p

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

U trenutku kada se suočimo s neočekivanim financijskim krizama, hitne pozajmice često se pojavljuju kao spas u zadnji čas. Ove vrste pozajmica nude brz i jednostavan način za dobivanje potrebnog novca