Što je kasko osiguranje

Što je kasko osiguranje

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je kasko osiguranje i što se pod tim podrazumijeva?

Zasigurno ste i vi čuli za kasko osiguranje, no ne znate što je kasko osiguranje i što se pod tim podrazumijeva. Kasko osiguranje vam je vrsta dobrovoljnog osiguranja za vaš automobil. Ono po čemu se kasko osiguranje razlikuje od obveznog auto osiguranja što se ovdje dodatno osigurava vaša odgovornost prema trećim osobama. Primjerice, u slučaju da se dogodi neka nezgodna prometna nesreća u kojoj ste vi krivi, vaša polica obveznog auto osiguranja će samo pokriti štetu koja je nastala na automobilu druge osobe, dok kod kasko osiguranja ona će pokriti i štetu koja je nastala na vašem automobilu, bez obzira jeste li vi skrivili prometnu nesreću ili netko drugi. Što je kasko osiguranje je ni više ni manje dodatno osiguranje koje jako dobro dođe ukoliko vam se dogodi neka prometna nesreća i vaš auto zaprimi štetu. S ovom policom ćete moći pokriti troškove auto mehaničara bez da morate vi sami snositi sve troškove.

Što je kasko osiguranje i čemu on služi?

Svakome od nas se može dogoditi ono najgore da završimo u prometnoj nesreći. Nekada zbog naše vlastite greške i nemarnosti, a ponekad zbog tuđe krivice ili više sile. U takvim situacijama je jako dobro imati kasko osiguranje, posebice ako svakodnevno se vozite u svojem automobilu i često se voziti na dugim rutama. Ukoliko se pitate što je kasko osiguranje, to vam je zapravo dobrovoljno osiguranje koje možete ugovoriti uz svoju obveznu policu auto osiguranja kod vaše osiguravajuće kuće. Pod tim što je kasko osiguranje, to vam je zapravo osiguranje koje vam može jako dobro u situacijama kada se dogodi prometna nesreća, posebice u situaciji ako ste vi sami skrivili nesreću. U tom slučaju neće vam osiguranje pokriti štetu na tuđem automobilu, već će kasko osiguranje pokriti štetu koja je nastala na vašem automobilu. Iako možda mislite da vam ne treba kasko osiguranje, zapravo je jako dobro imati ovu dodatnu policu osiguranja automobila, jer nikada ne znate što vam se može dogoditi.

Što je kasko osiguranje i zašto ga je dobro imati?

Što je kasko osiguranje vam je dodatno osiguranje za vaš limeni ljubimac koji možete, ali i ne trebate ugovoriti. To je sve na vama. No, ako ste uzeli si novi automobil, živite u gradu ili pak svakodnevno se vozite i prevalite finu kilometražu, onda vam je dobro ugovoriti policu kasko osiguranja. Što je kasko osiguranje i što on sve podrazumijeva u svom paketu, on vam pokriva troškove ukoliko dođe do provale, krađe, štete ili prometne nezgode. Možete kod svoje osiguravajuće kuće ugovoriti puni ili djelomični kasko. Puno kasko osiguranje zahvaća sve grupe rizika, no treba se naglasiti kako se s time pokriva samo prva šteta ili nezgoda. Kod djelomičnog kasko osiguranja vi možete ugovoriti određene grupe rizika, primjerice osiguranje stakla ili osiguranje od krađe. Bitno je dobro istražiti tržište osiguranja, jer cijena polica ovisi o tome od kojeg rizika želite svoj auto zaštiti, koja je vrijednost vašeg automobila te koliko ste spremni izdvojiti novca za osiguranje. Ako imate dodatnu ili ugrađenu opremu, vrijednost vašeg automobila će porasti, te s time rizičnost auta može narasti ako želite osigurati vaš limeni ljubimac od krađe. Uvijek se dobro informirajte prije nego što donesete konačnu odluku.

Tagovi:

Više članaka

Najbolje platforme za brze zajmove

Najbolje platforme za brze zajmove

Odabir najbolje platforme za brze zajmove može biti izazovan zadatak zbog velikog broja dostupnih opcija na tržištu. Svaka platforma nudi različite uvjete, kamatne stope i pogodnosti, stoga je važno p

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

U trenutku kada se suočimo s neočekivanim financijskim krizama, hitne pozajmice često se pojavljuju kao spas u zadnji čas. Ove vrste pozajmica nude brz i jednostavan način za dobivanje potrebnog novca