Kako dodatno zaraditi

Kako dodatno zaraditi

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako dodatno zaraditi na internetu?

Internet nam svakako pruža more prilika kada pričamo o dodatnoj zaradi, no potrebno je imati vlastitu ideju i na njoj raditi, ili jaku upornost. Internet možemo gledati kao otvoreno radno tržište na kojemu je dostupni oko 4,5 milijarde kupaca i korisnika. Kako postati dio tog tržišta i kako dodatno zaraditi? Ambiciozni ste i radišni, ili samo nezadovoljni svojim poslom? Nije bitno, bitno je da ste uporni i da imate volje i motivacije. Zašto? Internet poslovi traže vrijeme. Prvo morate dobiti povratnu informaciju, zatim se uvesti u posao, i tek na kraju slijedi neki oblik zarade.

Suprotno velikim naslovima, laka zarada na internetu nije baš moguća, točnije, ona zahtjeva dosta vremena i Vaše posvećenosti. Ako ste možda talentirani za pisanje, fotografiranje ili programiranje onda Vam je tržište svakako otvoreno, no ako Vam se ne da ulagati dodatno vrijeme u navedeno, tada ste nažalost osuđeni na micro poslove koji ne obećavaju neku zaradu. Želite znati kako dodatno zaraditi samo kako bi popravili svoju financijsku situaciju? U tom slučaju Vam je najbolje da se okrenete brzim metodama financiranja. Brza posudba novca je danas najpoznatiji oblik ostvarivanja brzog novca. Uz pomoć online kreditnih kuća u samo par klikova ostvarujete željenu isplatu i rješavate svoje financijsko stanje.

Kako dodatno zaraditi uz stalan posao?

Naveli smo kako je internet savršena prilika za dodatnu zaradu. Ukoliko se želite okušati u radu na internetu, morate si postaviti sljedeće pitanje “Što mogu ponuditi na tržištu od 4,5 milijarde korisnika”? Danas se sve može prodati, i vrijedi pravilo što unikatnije to bolje. Sigurno ste negdje vidjeli nekog influencera i pomislili kako bi Vi to bolje odradili, evo Vam prilike! Internet cijeni različitost i unikatnost, što znači da nije nužno potrebno da budete inovativni, već da je Vaš način rada inovativan i drugačiji. Kako dodatno zaraditi uz stalan posao?

Ako se zaista nemate vremena fokusirati na kreiranje jedinstvenog web sadržaja, tada Vam uvijek ostaju oni poslovi koji već idu kao po špranci. Kako dodatno zaraditi? Razmotrite sljedeće opcije: Ispunjavanje raznih online anketa i klikanje na reklame, pisanje web recenzija i testiranje raznih stranica, transkripcija video ili audio snimaka, prodaja glasa za određeni voice over, virtualni asistent za određenu web stranicu, pisanje članaka ili prevođenje tekstova, kreiranje sadržaja za društvene mreže. Naravno, dodatna zarada se ne mora svoditi na internet, no on je svakako najbezbolnija opcija. Nakon Vašeg posla uvijek se možete prijaviti na 4 h dodatnog posla kao dostavljač, čistač, letkar itd.

Kako dodatno zaraditi i dodatnu zaradu pretvoriti u stalan posao?

Sigurno da je san mnogih od nas raditi kao freelancer i sami si određivati što i kako. I dok je navedeno u svijetu itekako uzelo maha, Hrvatska se još nekako bori s kvalitetnim sadržajem. Internet je stvarno svima dao priliku dodatne zarade, a najuspješnijim su se pokazali pisci, fotografi i programeri. Kako dodatno zaraditi i dodatnu zaradu pretvoriti u stalan posao? Ako pričamo o Hrvatskom tržištu, kod nas najbolje prolazi pisanje blogova. Mnogi današnji pisci, kolumnisti, novinari, voditelji i urednici su krenuli od pisanja vlastitog bloga. Što nam može donijeti pisanje bloga? Uz kvalitetan sadržaj blog Vam može donijeti razne sponzore.

Gastro, travel i fashion blogovi su najčitanije tematike na webu, a sve zahvaljujući dobrom kreiranju. Dobar blog uključuje vlastite fotografije i drugačiji stil pisanja i prezentiranja. Imajte na umu da ljude zanima gdje mogu putovati, gdje mogu kvalitetno jesti, gdje se mogu najbolje obući. Iskrenost se danas plaća, a s time su upoznati i mnogi današnji Influenceri koji nam često prezentiraju određene proizvode. Kako dodatno zaraditi? Po nama je najbezbolnija metoda online pisanje. Ako se ne osjećate spremnima za blog, tada svoje vještine pisanja isprobajte na pisanju članaka ili recenzija, na pisanju objava na društvenim mrežama. Mnogi Influenceri su u potrazi za ljudima koji će pisati njihov sadržaj, što je u konačnici dosta dobro plaćen posao.

Tagovi:

Više članaka

Najbolje platforme za brze zajmove

Najbolje platforme za brze zajmove

Odabir najbolje platforme za brze zajmove može biti izazovan zadatak zbog velikog broja dostupnih opcija na tržištu. Svaka platforma nudi različite uvjete, kamatne stope i pogodnosti, stoga je važno p

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

U trenutku kada se suočimo s neočekivanim financijskim krizama, hitne pozajmice često se pojavljuju kao spas u zadnji čas. Ove vrste pozajmica nude brz i jednostavan način za dobivanje potrebnog novca