Kako prebaciti kontakte

Kako prebaciti kontakte

Kako prebaciti kontakte u novi mobitel?

Kupnja novog mobitela od nas traži fazu prilagodbe. Treba se upoznati s novim uređajem i shvatiti koje su sve njegove prednosti pred prošlim. Isto tako potrebno je neko vrijeme da naučimo lako navigirati našim novim uređajem. Ipak, najveća noćna mora kod kupnje novog mobitela je prebačaj starih kontakata u novi. Nekad se dogodi da ih duplo prebacite, nekad se dogodi da ih sve izbrišete. Poanta je da postoji više caka koje Vam mogu pošemerit planove. Kako prebaciti kontakte? Najjednostavniji način je da ih prebacite sve na SIM karticu i onda koristite iste kontakte na novom mobitelu gdje imate staru simicu. Kada god spremate kontakt u mobitel, imate opciju spremiti ga na telefon ili na SIM karticu. Ukoliko prebacujete na SIM, s novim mobitelom neće biti nikakvih problema jer su svi postojeći kontakti već tamo pristigli, zajedno sa SIM karticom. Kako prebaciti kontakte? Ovako najlakše, ali postoje i druge opcije koje će Vam to ispuniti.

Kako prebaciti kontakte s telefona na SIM karticu?

Dakle, imati kontakte na SIM kartici, a ne na mobitelu je najbolji način da izbjegnete ikakve probleme kod prebačaja na novi mobitel. Ukoliko ste spremali kontakte na mobitel, nije problem jer većina mobitela ima alat pomoću kojeg možete sve kontakte sa telefona prebaciti na SIM (i obrnuto vrijedi). Da biste to napravili, morate otići u postavke mobitela i pod kontakte tražiti opciju prebačaja sve na SIM karticu. Ne možemo Vam dati točne korake jer svaki mobitel ima drukčije imenovano prebacivanje ili se ta opcija nalazi na nekom drugom mjestu. Kako prebaciti kontakte na novi mobitel? Da biste vrlo lako to odradili, najbolje je spremati sve brojeve na SIM karticu, no da i niste to napravili, koristite alat da prebacite sve kontakte sa telefona na SIM karticu prije nego upalite novi mobitel gdje ćete staviti stari SIM. Kako prebaciti kontakte? Vrlo je lako zapravo, jedino kada manualno idete upisivati stare kontakte u nove, onda nastupa težak posao – izbjegnite to.

Kako prebaciti kontakte i na što još obratiti pažnju?

Kada posjedujemo jedan mobitel dugo, skupi se velik broj kontakata u našem mobitelu. Neki su nam vrlo bitni jer su u pitanju osobe s kojima se često družimo ili osobe s kojima radimo. Postoje tamo i kontakti daleke rodbine i onih ljudi koje čujemo jednom ili dvaputa godišnje. Postoje i kontakti svih odnosa koje više ne vodimo. Nekad je dobro napraviti i cijeli reset kontakt liste kako biste se lakše snalazili među morem brojeva. Kako prebaciti kontakte u novi telefon? Ukoliko želite obaviti reset, prebacite sve kontakte na SIM, a u novom mobitelu onda radije brišite pojedine kontakte koji Vam više ne trebaju. Ono što svakako preporučamo da ne radite je da ručno ubacujete broj po broj u novi mobitel. Taj proces može potrajati satima i jedino je iscrpan, ništa više. Mislite pametno i znajte kako prebaciti kontakte i nije neka muka. Koristite alate koji Vam omogućuju da to napravite u minuti.

Tagovi:

Više članaka

Kako sakriti aktivnosti na internetu

Kako sakriti aktivnosti na internetu

U današnje vrijeme, kada sve više vremena provodimo na internetu, važno je znati kako zaštititi svoju privatnost i sakriti svoje aktivnosti na mreži. Jedan od načina za to je korištenje VPN-a, virtual

6 razloga zašto nitko ne čita vaš blog

6 razloga zašto nitko ne čita vaš blog

Iako skoro svaka tvrtka i mnogi influenceri imaju svoj blog, ne postižu svi jednako dobar uspjeh. Ukoliko ste i Vi razočarani s prometom i učinkom svojeg bloga, ne morate se brinuti, jer niste sami u