Kako primjetiti da vas partner vara

Kako primjetiti da vas partner vara

Varanje je danas sve učestalije

Pronalazak partnera ili partnerice koji će biti vjerni ponekad se čini teškim, posebice u današnje vrijeme kada postoje mnogi izazovi u kojima se javlja varanje. Varanje u vezi kao takvo nije ništa novo, bilo ga je oduvijek u vezama te će ga uvijek i biti. No, dok je nekad do prevare bilo teže doći jer svijet nije bio toliko povezan, danas se one događaju nešto češće. Za to danas čak nije potrebno ni izaći iz udobnosti svog doma, nije potrebno otići u neki klub ili neko slično mjesto već je dovoljno pogledati usluge kao što su osobni kontakti. Osobni kontakti usluge su koje je moguće pronaći kako u onim starijim oblicima medija poput novina ili teleteksta, tako je moguće naći ih i na internetu te su postali poprilično raširen način na koji se može doći do kontakta koji će kasnije prijeći u neki od oblika prevare partnera s kojim je netko u tom trenutku.

Varanje i osobni kontakti

Varanje ne mora nužno biti fizička prevara u obliku poljupca ili intimnog odnosa, već to može biti i na emocionalnoj razini. Neki razgovore koji idu u raznim smjerovima ne smatraju prevarom, no drugima je i to prevara. Upravo to mogu biti osobni kontakti koji nude isključivo razgovore, no korisniku nude razne opcije i teme o kojima se razgovara, od nekih gotovo svakodnevnih tema pa sve do tema kojima je glavni pokretač seks. Usluge osobnih kontakata također mogu biti i masaže, no same klasične masaže većina će tražiti u salonima za masažu, dok će se masaže putem osobnih kontakata najčešće tražiti za ispunjenje želja u kojima masaže imaju sretan završetak. Takve vrste masaža ulaze u varanje i to ono fizičko, a ne samo emocionalno. Tome se najčešće okreću muškarci i žene kojima se takve želje i maštanja nisu ispunila unutar veze ili odnosa koji imaju s drugom osobom te ih zanima kakav je to osjećaj.

Varanje se može izbjeći

Osobni kontakti vrlo se lako ostvaruju te osim ranije navedenih aktivnosti nude i osobna druženja. Osobna druženja mogu biti potaknuta i protkana mnogim aktivnostima, no vrlo često je njihov razlog intimni odnos što je zapravo varanje ukoliko je netko već u vezi ili braku. Varanje može doći u raznim oblicima te se u današnje vrijeme vrlo lako može dogoditi jer postoje razne opcije nadohvat ruke. Te opcije mogu iskoristiti kako oni mlađe populacije, tako i oni starije populacije te stoga ne postoji potpuna garancija da će netko biti u potpunosti vjeran. Stoga je dobro procijeniti karakter pojedinca i razgovarati s njime ili njom o željama i ostalim stvarima koje su važne u nekom odnosu kako bi se mogućnost prevare smanjila na minimum. Otvoren i iskren razgovor može pomoći ukloniti mnoge sumnje te napraviti odnos koji se bazira na poštivanju te će zasigurno prije dovesti do toga da se ostvare maštarije koje pojedinac ima.

Tagovi:

Više članaka