Kako se obračunava kamata na kredite

Kako se obračunava kamata na kredite

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako se obračunava kamata na kredite – najbolje novčano rješenje

Svatko od nas se može sasvim neočekivano pronaći u situaciji gdje vam je potrebna dodatna financijska pomoć kako bi se mogli što prije izvući iz nezgodne situacije. Primjerice, možda vam se baš u nezgodnom trenutku pokvario automobil i vi ne možete bez njega, te ga morate što prije odvesti mehaničaru, no ne znate kako da ga platite. Ili, vi ste svojem prijatelju kum i njegovo se vjenčanje bliži, ali nemate dovoljno novca kako biste njemu i budućoj ženi poklonili vjenčani poklon. U tome vam brzi krediti od kreditne kuće mogu pomoći da riješite bilo kakvu situaciju, bez obzira o čemu se radilo. Njihovi krediti su vam dostupni za sve klijente bez obzira na sve, te se isplaćuju već isti dan. Vjerojatno se pitate kako se obračunava kamata na kredite i kako to sve funkcionira. Stvar je zapravo jako jednostavna, a o tome kako se obračunava kamata na kredite i ugovaraju krediti ćemo vam više otkriti u sljedećem dijelu teksta.

Kako se obračunava kamata na kredite – izračunavanje kamatne stope

Kako se obračunava kamata na kredite je zapravo vrlo jednostavno i nije u tolikoj mjeri komplicirano kao što se to možda vam čini na prvi pogled. Sve što trebate učiniti je samo pomnožiti kamatnu stopu sa stopom glavnice od kredita. Naposljetku ćete kao rezultat dobiti iznos kamatne stope odnosno trošak uzimanja kredita. Kako se obračunava kamata na kredite možete izračunati i putem korištenja korisnog kreditnog kalkulatora koja vam daje na besplatno korištenje kreditna kuća na svojoj web stranici. Samo trebate tamo unijeti iznos kredita koji planirate uzeti kod kreditne kuće i vremenski rok otplate kredita. Za par sekundi će vam kreditni kalkulator izdati cijeli anuitet odnosno plan otplate kredita i ujedno će vam prikazati koliko iznosi kamatna stopa na vaš odabrani iznos i rok otplate. Kod kreditne kuće možete uzeti najpovoljniji kredit jer kod njih vam kamatna stopa je najmanja i prilikom ugovaranja nema niti skrivenih troškova kao niti dodatnih naknada.

Kako se obračunava kamata na kredite – ugovaranje online kredita

Sada kada vam je jasno kako se obračunava kamata na kredite, u ovom dijelu ćemo vam otkriti kako se ugovaraju krediti u kreditnoj kući. Prvo što trebate napraviti je da ispunite kratki formular za slanje zahtjeva za kredit. U formularu morate navesti sve bitne osobne podatke, kao i podatke o svojem kreditu, odnosno o iznosu i roku otplate kredita. Naposljetku trebate im poslati sken svoje osobne iskaznice bilo preko njihove web stranice ili preko njihove e mail adrese. I to vam je to. Kao što možete vidjeti, krediti se veoma lako ugovaraju, isto kao što se lako obračunava kamata na kredite. Ukratko, kako se obračunava kamata na kredite ide tako da samo pomnožite glavnicu kredita sa kamatnom stopom, i dobiveni iznos vam je trošak kredita. Kreditna kuća je poznata po tome da jako brzo obrađuje i odobrava kredite. Već za 15 minuta ćete dobiti ne samo odobrenje kredita već i isplatu novca na račun.

Tagovi:

Više članaka

Najbolje platforme za brze zajmove

Najbolje platforme za brze zajmove

Odabir najbolje platforme za brze zajmove može biti izazovan zadatak zbog velikog broja dostupnih opcija na tržištu. Svaka platforma nudi različite uvjete, kamatne stope i pogodnosti, stoga je važno p

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

U trenutku kada se suočimo s neočekivanim financijskim krizama, hitne pozajmice često se pojavljuju kao spas u zadnji čas. Ove vrste pozajmica nude brz i jednostavan način za dobivanje potrebnog novca