Kako uplatiti novac na Revolut karticu

Kako uplatiti novac na Revolut karticu

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako uplatiti novac na Revolut karticu sa druge kartice

Slijedite ove upute kako biste uspjeli u naumu kako uplatiti novac na Revolut karticu. Otvorite aplikaciju Revolut, dodirnite ‘Dodaj novac’, a zatim dodirnite ‘Promijeni’. Dodajte ispravne podatke o kartici, uključujući: 16-znamenkasti broj kartice, rok valjanosti, CVC kod, poštanski broj / poštanski broj (ako je potrebno). Odaberite valutu, unesite iznos koji želite dodati i, ako uspije, vaš će se depozit pojaviti na vašem računu Revolut. Savjetujemo upotrebu vlastite kartice za dodavanje novca. Ako netko drugi želi dodati novac na vaš račun Revolut, može odmah poslati novac na vaš račun putem svoje aplikacije Revolut ili novac putem bankovne doznake. Kako uplatiti novac na Revolut karticu na vaš računje vrlo jednostavno. Za početak sve što trebate učiniti je sljedeće: dodirnite prozorčić “Računi”, zatim kliknite gumb ‘Dodaj novac’. Nakon toga unesite podatke o debitnoj kartici ili bankovnom računu i dodirnite ‘Nastavi’. Te kao posljednji korak unesite iznos novca koji želite dodati, a zatim dodirnite gumb “Dodaj novac”.

Kako uplatiti novac na Revolut karticu sa svog bankovnog računa

Obično postoje dvije vrste kako uplatiti novac na Revolut karticu – domaći (često se naziva i lokalni) gdje se banke koje se šalju i primaju nalaze u istoj zemlji, te međunarodne (koje se često nazivaju prekogranične) uglavnom se obrađuju putem SWIFT mreže i često uključuju pretvorbu valuta od strane posredničkih banaka. Pojedinosti o lokalnom i međunarodnom prijenosu možete pronaći na početnom zaslonu> kartici Računi u aplikaciji. Zatim s padajućeg popisa odaberite valutu koju želite dodati na svoj račun Revolut, dodirnite “.. ” pored “Pošalji” i odaberite “Pojedinosti”. Obavezno odaberite ispravnu valutu u aplikaciji, jer prijenos možda neće stići ako je u valuti koja se razlikuje od valute odredišnog računa Revolut. Ne zaboravite dodati valutu u kojoj se nalazi vaš bankovni račun kako biste izbjegli loše tečajeve koje banke naplaćuju jer i to treba napomenuti dok istražujete kako uplatiti novac na Revolut karticu. Na primjer, ako imate američki bankovni račun, npr. obavezno izvršite prijenos u američkim dolarima na svoj USD Revolut račun. Upotrijebite svoje jedinstvene podatke o lokalnom računu ako prebacujete s britanskog bankovnog računa bržim plaćanjem, CHAP-ovima ili BAC-ovima, u suprotnom koristite svoj jedinstveni IBAN koji se nalazi na kartici SWIFT. Dodavanje eura: Vaš jedinstveni IBAN, zajedno s BIC-om, može se koristiti i za SEPA i SWIFT prijenos. Ako dodate novac s europskog bankovnog računa, to će najvjerojatnije biti SEPA prijenos. U suprotnom, bit će to SWIFT prijenos, inače prijenos neće doseći Revolut. Dodavanje ostalih valuta: upotrijebite svoj jedinstveni IBAN i Revolut BIC koji se nalaze na kartici SWIFT. Općenito, lokalni transferi mogu se primiti brzo, sljedeći ili isti dan, ili čak trenutno, dok međunarodni SWIFT transferi mogu potrajati do pet radnih dana. Pri prijenosu putem SWIFT-a važno je osigurati da IBAN i BIC budu pravilno upućeni kako je prikazano u aplikaciji. Istodobna upotreba lokalnih i SWIFT detalja za prijenos sredstava prouzročit će neuspjeh i novac će se vratiti natrag pošiljatelju bez postizanja Revolut-a.

Kako uplatiti novac na Revolut karticu i kada će to na kartici biti vidljivo

Upravljajte svojom svakodnevnom potrošnjom s moćnim proračunom i analitikom, prebacujte novac u inozemstvo, lako trošite u lokalnoj valuti i otkrijte kako uplatiti novac na Revolut karticu. Pridružite se 10M ljudi koji već koriste Revolut. Nakon što je pojašnjeno kako uplatiti novac na Revolut karticu, slijedi pitanje kada će to na kartici biti vidljivo. Stanje vašeg računa Revolut ažurirat će se nakon što prijenos dođe na vaš račun. Općenito, svi naši transferi su vrlo brzi. Međutim, ovisno o nekoliko čimbenika, poput pojedinosti o prijenosu i odabranoj valuti, vašem će prijenosu trebati malo više vremena da stigne do vašeg računa. Neke banke ne obrađuju transfere tijekom vikenda i državnih praznika. Ne mogu prihvatiti prijenose s netočnim podacima o primatelju, poput pogrešaka pri upisu broja računa. Sve banke i pružatelji usluga platnog prometa dužni su provoditi provjere vaših plaćanja u skladu s propisima, što može dovesti do kašnjenja. Rok treba izračunati od trenutka kada je prijenos stvarno poslan, a ne od trenutka predaje zahtjeva za prijenos.

Tagovi:

Više članaka

Najbolje platforme za brze zajmove

Najbolje platforme za brze zajmove

Odabir najbolje platforme za brze zajmove može biti izazovan zadatak zbog velikog broja dostupnih opcija na tržištu. Svaka platforma nudi različite uvjete, kamatne stope i pogodnosti, stoga je važno p

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

Prednosti i nedostaci hitnih pozajmica

U trenutku kada se suočimo s neočekivanim financijskim krizama, hitne pozajmice često se pojavljuju kao spas u zadnji čas. Ove vrste pozajmica nude brz i jednostavan način za dobivanje potrebnog novca