PUSTOLOVINA ZA DJECU - U RUDNIKU!

DOGAĐANJE

mjesto održavanja: Tehnički muzej Nikola Tesla, Savska cesta 18, Zagreb
datum početka/završetka: 13.01.2018. / 13.01.2018.
vrijeme održavanja: 10 do 12 sati
organizator: Tehnički muzej Nikola Tesla u Zagrebu i Terrible Creations
voditelj: Kosjenka Laszlo Klemar

Tehnički muzej Nikola Tesla u Zagrebu i Terrible Creations pozivaju djecu staru od pet do deset godina na neponovljivu avanturu!

SVA MJESTA NA RADIONICI SU POPUNJENA

Tehnički muzej Nikola Tesla u Zagrebu i Terrible Creations pozivaju djecu staru od pet do deset godina na neponovljivu avanturu!

Djeca će preuzeti uloge rudara u rudniku kojem se zatrpao ulaz, pa moraju domisliti se kako će van. Na putu nailaze na fantastična bića i zagonetke koje rješavaju pomoću stvari koje imaju sa sobom.

Kako bi pronašli izlaz trebat će biti domišljata i kreativna te surađivati i međusobno si pomagati.

Sudjelovanje u igri pozitivno utječe na razvoj motorike, kreativnosti te društvenih vještina. Djeca će također savladati i osnove matematike, a naučit će i neke nove pojmove.

Igra traje 45 do 60 minuta. Bit će održana u kino dvorani Tehničkog muzeja Nikola Tesla (ulaz na desnoj strani dvorišta Tehničkog muzeja). Sve potrebno za igru djeca će dobiti neposredno prije početka. Sudjelovati mogu djeca stara između pet i deset godina. Igru će voditi Goran Dimic i Dorijan Strnad.

U radionicu je uključen posjet muzejskom rudniku.

Program je uključen u cijenu ulaznice za stalni postav Tehničkog muzeja Nikola Tesla (20 kuna).

U avanturi u rudniku može odjednom sudjelovati maksimalno desetoro djece. Prijave su obvezne,a prijaviti se možete putem e-maila kosjenka.laszlo.klemar@tmnt.hr ili na broj 01/4881-643.

povratak