RADIONICE MALI ISTRAŽIVAČ

DOGAĐANJE

datum početka/završetka: 07.11.2015. / 08.11.2015.
vrijeme održavanja: 9 do 12 sati
organizator: Tehnički muzej "Nikola Tesla" i Udruga HUM
voditelj: Marijo Zrna

Tehnički muzej „Nikola Tesla“ i Udruga HUM (Hrvatske urbane mreže) poziva Vas ovaj vikend na radionice istraživanja tajni svijeta 

Tehnički muzej „Nikola Tesla“ i Udruga HUM (Hrvatske urbane mreže) poziva Vas na radionice istraživanja tajni svijeta

koje će se održati 7 i 8. studenog 2015. u izložbenoj dvorani Tehničkog muzeja „Nikola Tesla“, Savska cesta 18, Zagreb.

 

Potaknuti velikom posjećenosti i interesom „malih istraživača” za radionice u Tehničkom muzeju „Nikola Tesla“ koje su bile održane u svibnju 2015. udruga Tehnički muzej „Nikola Tesla“ i Hrvatske urbane mreže pozivaju Vas na radionice istraživanja tajni prirode koje će se održati u subotu 7. studenog i nedjelju 8. studenog u vremenu od 9 do 12 sati.  

Radionice su otvorene za javnost i namijenjene djeci od 5 do 10 godina starosti. Sudjelovanje na radionicama je besplatno.

NE PRIMAMO NAJAVE GRUPA I ZA POJEDINAČNI POSJET NIJE POTREBNA PRETHODNA NAJAVA

Cilj radionica je upoznati djecu sa znanstvenim pojavama oko nas. Tema događanja je svjetlost, a posjetitelje očekuje desetak različitih interesantnih radionica na zadanu temu. Radionice su koncipirane tako da djeca uče kroz izravno neposredno iskustvo, tj. "iz prve ruke", kroz igru i aktivno sudjelovanje u procesu učenja, u interakciji s drugom djecom i voditeljima.

Radionice vode školovani prirodoslovci s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom koji će rado odgovoriti na sva dječja pitanja.

Za dodatne informacije o radionicama možete kontaktirati kolege Vlastu Vančina: 091/1806975 ili Krešimira Čanića 098/358089 ili e-mail: istrazivac@udruga-hum.hr

Za Tehnički muzej "Nikola Tesla"

marijo.zrna@tehnicki-muzej.hr; 01/4844-050

povratak