Kako locirati mobitel

Kako locirati mobitel

Kako locirati mobitel? Što učiniti kad ga izgubimo?

Mobiteli su danas dio svakodnevnice većine nas. Putem mobitela stupamo u kontakt s ljudima, pregledavamo vijesti, informiramo se, zabavljamo i uživamo. U zadnje vrijeme mobitel je dobio još više na važnosti, a kad mobitel ne možemo locirati, obično nastupa panika. Ipak, kako locirati mobitel i nije teško, tako se i ne morate brinuti. Danas možete svoj mobitel vrlo lako pronaći ukoliko je spojen na mrežu. Svaka velika kompanija koja proizvodi mobitele usavršila je aplikaciju putem koje možete locirati svoj mobitel. Vremena kad je ovo bio veći problem su nestala. Kako locirati mobitel? Putem usluga proizvođača mobitela možete vrlo lako dobiti točnu lokaciju Vašeg mobitela. Na ovaj način, možete mirne glave biti ukoliko ne možete pronaći mobitel. Osim toga, ovakav alat vrlo je koristan za djecu. Ukoliko imate dijete kojemu ste kupili mobitel, onda znate da djeca često gube stvari poput mobitela i ključeva. Bar kad je mobitel u pitanju, imate jednostavno rješenje.

Kako locirati mobitel? Koristite alate poput Find My Device

Kao što smo rekli, ne postoji razlog za brigu ukoliko ne znate gdje Vam je mobitel. Find My Device je koristan alat putem kojeg možete preko računala locirati svoj mobitel. Kako locirati mobitel? U novijim modelima android telefona možete u postavkama sigurnosti pronaći opciju FInd My Device. Uz upaljenu ovu funkciju moći ćete lako putem računala pronaći svoj telefon. Putem Google računa moći ćete vrlo lako ulogirati se u sustav. U preglednik upišite android. com/find i slijedite upute. Naravno, prije toga morate na mobitelu uključiti opciju Find My Device. Kod većine mobitela ona je u startu uključena. Kako locirati mobitel? Ovom metodom imate sve što Vam je potrebno da biste locirali mobitel. Ukoliko je mobitel ugašen i nije ga moguće pronaći putem aplikacije Find My Device, onda Vam preostaje samo fizička potraga. Mobiteli se u izgubljenim slučajevima lako pronađu jer danas je teže ukrasti mobitel ili ga pronaći na cesti i koristiti ga kao svoj.

Kako locirati mobitel? Što još mogu napraviti?

Kod izgubljenog telefona ne postoje brojne opcije pomoću kojih možete ponovo pronaći svoju izgubljenu posesiju. Ukoliko nemate Find My Device uključen i ukoliko mobitel ne radi, odnosno ugašen je, jedino što možete napraviti je fizički ga potražiti. Ono što je ipak drukčije danas kad su u pitanju mobiteli je činjenica da je puno teže ukradeni mobitel koristiti. Ukoliko imate uključen Find My Device, moći ćete pronaći mobitel kojeg je netko pronašao. Kad su u pitanju mobiteli, oni su neizostavni dio naših života, tako da onaj tko pronađe mobitel već zna da je osoba čiji to mobitel jest već u potrazi za njim. Kako locirati mobitel? Locirajte mobitel putem aplikacije Find My Device te locirajte mobitel putem računala ili drugog mobitela. Kako locirati mobitel? Osim ove metode ne postoje druge koje bi Vam omogućile da u par minuta locirate svoj mobitel. Stoga pazite na svoje stvari i poduzmite sve mjere kako ga ne biste izgubili.

Tagovi:

Više članaka

Kako sakriti aktivnosti na internetu

Kako sakriti aktivnosti na internetu

U današnje vrijeme, kada sve više vremena provodimo na internetu, važno je znati kako zaštititi svoju privatnost i sakriti svoje aktivnosti na mreži. Jedan od načina za to je korištenje VPN-a, virtual

6 razloga zašto nitko ne čita vaš blog

6 razloga zašto nitko ne čita vaš blog

Iako skoro svaka tvrtka i mnogi influenceri imaju svoj blog, ne postižu svi jednako dobar uspjeh. Ukoliko ste i Vi razočarani s prometom i učinkom svojeg bloga, ne morate se brinuti, jer niste sami u